Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 122
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

драсти :angry: аз свиря от сравнително от скоро на тарамбука :P прочетох поста ти за перкуситата и ти препоръчвам да се поровиш из гугал да добиеш неква представа кое кво е :P иначе ти препорчъчвам си земеш някаква евтина тарамбука на първо време за да може тя да те ориентира кат звук и стил кво искаш :P

Отговорено

междудругото четох по- надолу, че някой от вас е свирил на събирането на подписи за иракли в спс, аз също бях там, с капоейрата :P всъщност от там зная някои ритми :angry:

Отговорено

машина си ти :happy: аз пък съм го намисилил така първо да си науча индийската тарамбука да я овладея как трябва защото то има супер много схеми , примерно свиренето със пръсти мен ми е спуер тегаво :D и веч кат я разъкам хубаво нея със другите ще е по лесно :) шот аз искам джембе искам и тъпан и табла и кво ли не ма тка по добре че иам само 1 шотто иначе ше се умажа :D във мой стил зафащам се с 100 неща и най накря нищо емм нищо :)

ве Аладинеее ти имаш ли нещо записано да те чуя как тропкаш :lol:

от колко години свириш ?

Отговорено

ей и аз искам да овладея конгата, имам и една тарамбучка, но тя е малка и няма басови тонове :( иначе ще овладея и берумбауто задължително, но конгата е на първо време :) ще има да се потрудя досега само каквото съм свирил на капоейрата знам, а то е един основен ротъм и това е ииии като няма кво да правя си пускам боб марли и си свиря с него, но в общи линии така май не се научава много :P

Отговорено

няма басови тонове ли :(:) как така няма да има басови тонове бе 4овеко

- думтека нямам,няма кои да ме запише сори :P /но ще търся на4ин и аз да прозву4а във форума/

ина4е със тарамбуки се занимавам от 6 години :violin:

Отговорено
абе сладури може ли да ми кажете колко струва едно такова удоволствие (цените ме интересуват)

http://www.magazinche.com/category.php?catid=38

давам ти само пример, но е много лесно да си намериш тази информация, дори без да засягаш темата във форума B)