DummTekKa Отговорено Октомври 22, 2006 Автор Отговорено Октомври 22, 2006 тва ми изглежда доста терикатско Цитирай
aladin Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Думтека тва мяза на котлони бе! Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 29, 2006 Автор Отговорено Октомври 29, 2006 хаха разбира ти главата на теве от котлони Цитирай
Dinkey_Malcho Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 ей здравейте аз свиря по малко, мога няколко ритъма, свирите ли на друг хенд- дръм освен тарамбуки ? от колко време свирите ? Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 драсти аз свиря от сравнително от скоро на тарамбука прочетох поста ти за перкуситата и ти препоръчвам да се поровиш из гугал да добиеш неква представа кое кво е иначе ти препорчъчвам си земеш някаква евтина тарамбука на първо време за да може тя да те ориентира кат звук и стил кво искаш Цитирай
Dinkey_Malcho Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 междудругото четох по- надолу, че някой от вас е свирил на събирането на подписи за иракли в спс, аз също бях там, с капоейрата всъщност от там зная някои ритми Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 дамм аз бях голяма лудница стана в борисовата и доста добри работи се получиха с трамбукте ) Цитирай
aladin Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 аз свиря на конги,бонгоси и тарамбуки като се казва луд умора няма :hello: Цитирай
DummTekKa Отговорено Октомври 31, 2006 Автор Отговорено Октомври 31, 2006 машина си ти аз пък съм го намисилил така първо да си науча индийската тарамбука да я овладея как трябва защото то има супер много схеми , примерно свиренето със пръсти мен ми е спуер тегаво и веч кат я разъкам хубаво нея със другите ще е по лесно шот аз искам джембе искам и тъпан и табла и кво ли не ма тка по добре че иам само 1 шотто иначе ше се умажа във мой стил зафащам се с 100 неща и най накря нищо емм нищо ве Аладинеее ти имаш ли нещо записано да те чуя как тропкаш от колко години свириш ? Цитирай
Dinkey_Malcho Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 ей и аз искам да овладея конгата, имам и една тарамбучка, но тя е малка и няма басови тонове иначе ще овладея и берумбауто задължително, но конгата е на първо време ще има да се потрудя досега само каквото съм свирил на капоейрата знам, а то е един основен ротъм и това е ииии като няма кво да правя си пускам боб марли и си свиря с него, но в общи линии така май не се научава много Цитирай
aladin Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 няма басови тонове ли как така няма да има басови тонове бе 4овеко - думтека нямам,няма кои да ме запише сори /но ще търся на4ин и аз да прозву4а във форума/ ина4е със тарамбуки се занимавам от 6 години :violin: Цитирай
JennY Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 абе сладури може ли да ми кажете колко струва едно такова удоволствие (цените ме интересуват) Цитирай
Dinkey_Malcho Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 еми много е малка и само високи тонове излизат или пък проблемът е в мене Цитирай
mravata Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 абе сладури може ли да ми кажете колко струва едно такова удоволствие (цените ме интересуват) http://www.magazinche.com/category.php?catid=38 давам ти само пример, но е много лесно да си намериш тази информация, дори без да засягаш темата във форума Цитирай
Recommended Posts