Tqna Публикувано Април 22, 2013 Публикувано Април 22, 2013 Здравейте Хора имам проблем ... имам една акустична китара, но ми липсват преден и заден мост. Никаде в Бургас не успях да намеря такива части,даже в единият магазин ми казаха че в Бургас изобщо нямало. От каде мога да си намеря или евентуално да си поръчам от някаде? Цитирай
iliev.p Отговорено Април 22, 2013 Отговорено Април 22, 2013 Здрасти въпросът не дава инфо точно какъв ти е проблема.Ще те оплюят яко,за тази цел ми пиши на лични или на имейл,може и снимка на липсващите части,ако трябва ще ти ги купя тук от София и ще ти ги пратя в Бургас или ще те пратя при мой приятел в Бургас да ти помогне. iliev.p@mail.bg 1 Цитирай
Krasi63 Отговорено Април 22, 2013 Отговорено Април 22, 2013 (Редактирано) Наистина в Бургас такива чаркалъци трудно ще намериш! Може да провериш на ул.Войнишка - има един музикален магазин, преди време оттам си купих Нът за класическа китара, може пък сега да има и за акустична! Но да знаеш, че за класическата ширината на нъта е 52см., а на акустичната 43см. Аз си поръчах преди два месеца от китайчетата, тези: http://www.aliexpress.com/snapshot/216145349.html но още ги няма и май ще пия една студена Вода! Редактирано Април 22, 2013 от Krasi63 Цитирай
Tqna Отговорено Май 4, 2013 Автор Отговорено Май 4, 2013 Благодаря Намерих си ама ... на китарата й замина и долния мост ... тъй че ... най-добре нова Цитирай
Fats Отговорено Май 5, 2013 Отговорено Май 5, 2013 Човече, сложи една снимка да видим каква е китарата. Класическа ли е, уестърн или някаква длруга с метални струни? Какъв е бриджът? Как така да ти се помогне? Цитирай
Recommended Posts