kulov Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Весо и Зорница. За съжаление този път не им се получи на 100%, което много рядко става, но аз пак ще ги издебна Цитирай
kulov Отговорено Април 14, 2013 Автор Отговорено Април 14, 2013 (Редактирано) @апропо, към колегата с правомощия, който премести клипа от раздел "кавъри" в "линкове" - това не е някакво видео, на което съм попаднал случайно и съм решил да го споделя с аудиторията, а клип който съм заснел целенасочено, с участието на колеги и приятели, с които свирим заедно. споделил съм го с тяхното съгласие и одобрение, така че според мен нямате поводи за притеснения. а това си е кавър (не съм сигурен дали на диана експрес или на васил найденов, затова съм написал само името на песента). то не че е нещо особено като изпълнение, но 100 пъти съм ги слушал как го правят и съм сигурен, че следващият път ако смогна да извадя телефона и да ги снимам пак ще е много по-добре. Редактирано Април 14, 2013 от kulov Цитирай
aarab Отговорено Април 15, 2013 Отговорено Април 15, 2013 хареса ми, може би пианото малко прекалява с импровизациите 1 Цитирай
kulov Отговорено Април 16, 2013 Автор Отговорено Април 16, 2013 именно затова съм написал само името на песента, без автора и оригиналния изпълнител. към изпълнението на моите хора има забележки, но пък не сме машини и не можем да сме винаги на 100%. нали така? аз ще ги издебна пак обаче, другият път съм сигурен, че ще е по-добре! Цитирай
Recommended Posts