Satanachrist Публикувано Април 13, 2013 Публикувано Април 13, 2013 Добър ден на всички.Става дума за Les Paul тип китара,не с фендерско тремоло.На скоро си смених струните от 10ки на 9ки и китарката ми стана по-мека,няма браждене по прагчетата.От магазина ми казаха,че от по-дебели да се мине на по-тънки не е проблем.Обаче като свиря без включен усилвател,а дори и със,се чува странно дрънчене някъде покрай мостчето.Не съм сигурен,но мисля,че е от седлата на струните на самия мост.Въпроса ми е - нужно ли е да нося отново китарата в магазина за цялостен сетъп или има някакъв начин това да се оправи по по-лесен начин? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 13, 2013 Отговорено Април 13, 2013 Графит на седлата, може малко да са се поизносили от другите струни! Цитирай
Satanachrist Отговорено Април 13, 2013 Автор Отговорено Април 13, 2013 Ако е удобно ще може ли да ми обясниш малко по-подробно,защото имам такъв тип китара от 1 месец и нещо и не я разбирам? Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 14, 2013 Отговорено Април 14, 2013 Я виж винтчетата,с които регулираш седлата,обикновено при китайските бриджове от там звънка,завърташ ко леко колкото за зацепи резбата,без да местиш седлото ако е интонирана струната и може да го фиксираш с някакво леко лепило. Ако е от това проблема. 1 Цитирай
Recommended Posts