frenzy Публикувано Август 15, 2006 Публикувано Август 15, 2006 Тук можете да чуете за кво става въпрос ЦЪК. Миксирано и мастерирано е от The L.O.E Project, артуърка е дело на E.Enchev от Regressor Project... Цитирай
vile.odp Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 (Редактирано) Току що се сдобих с цялото демо /ама съм връзкар а/ и мога да кажа, че е нещо адски зверско и определено ще ми се наложи яко слушане... Няма песен, която да не разбива, няма скапани мелодични забежки и отклонения, а траш елементите вкарват незнам какво звучене. За вокалите няма да говоря, досега съм опявал на Тошо, че е звяр така че... Евала... Само имам забележка към интрото и оутрото. Ползването на оригинални ФЛ семпли преебава цялата работа. А и електрониките не звучат хомогенно, ами просто хванати семпли и наредени без конкретна идея. Не се връзват със звука на албума. Така че или ги преработете за доброто на диска или ги махнете... аз лично съм за второто Програминга не е нещо, което трябва да се претупва... и той си има нужда от внимание, независимо дали е 30секунди... даже тогава си мисля, че трябва повечко да му се обърне внимание. Редактирано Август 15, 2006 от vile.odp Цитирай
LOE Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 кви семпли бре, в тия записи няма семпли Цитирай
vile.odp Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 (Редактирано) кви семпли бре, в тия записи няма семпли Става дума за интрото и оутрото на албума, които са си баш програмирани. Пише си го даже и в тага. За траковете лоша дума нямам и немога да кажа Редактирано Август 15, 2006 от vile.odp Цитирай
LOE Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 може Любо да е слагал нещо не знам... диска които излезе от мен нямаше други работи... Цитирай
frenzy Отговорено Август 15, 2006 Автор Отговорено Август 15, 2006 Аз не съм слагал нищо! Тошо като ти ги е пратил е бутнал интрото и оутрото които бяха направени за ташак и се разбрахме 4е няма да ги слагаме...във диска тях няма да ги има... Цитирай
vile.odp Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 и се разбрахме 4е няма да ги слагаме...във диска тях няма да ги има... Окей Значи вече съм спокоен даже ще си ги изтрия от фолдъра и качвам на мп3 плейъра Сега вече си чакам диска с автограф хахаха Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 Тодорееее кво напраи пак беее? Той Тошо е звездата - той да дава автографи хех:") Цитирай
LOE Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 (Редактирано) хахаха току що направих малко промени в три трака, че беше станала нека грешка тей че може пак да ги слушате БТВ в май спейс качеството е много гадно - що не ги сложите и на download.com - там мп3 са задължително 192 кбит - в май спейс е на 64 кбит ще ми се някой с добро хай фи озвучение... да му пратя семпли без компресия да каже как звучат, защото съм ги слушал сано на монитори и пц колонки... немам хай фи тука Редактирано Август 15, 2006 от LOE Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 16, 2006 Отговорено Август 16, 2006 Много гот и много здраво! Браво пичове! Цитирай
frenzy Отговорено Август 16, 2006 Автор Отговорено Август 16, 2006 Аз ги пусках на една приятелка на Hi-Fi-то със и без Rock еквалайзер и в двата случая звучи доста добре. Ма тва е моето мнение, така че който има желание му дай семпъл да го пусне на Hi-Fi и да си каже обективнто мнение... Цитирай
yakiya Отговорено Август 16, 2006 Отговорено Август 16, 2006 Супер!Супер!Давайте в същия дух и никво олекотяване на стила.Без лигавщини,че ми омръзна от Корн-имитатори. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 17, 2006 Отговорено Август 17, 2006 Много яко звук, верно! Соло барабана малко е изчанчен, но това придава индивидуалност на цялото звучене. Иначе други забележки май нямам... Китарите с кви ампове са? Стила по принцип не ми е много по вкуса, но и така се вижда че свирите яко! Поздравления за което! Бравус! Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 17, 2006 Отговорено Август 17, 2006 ами китарите съм ги записал с Гитар Риг с някъф амп там с ефекта от него - ЛОЕ може да каже повече по въпроса щот той го е настройвал тоя ефект - аз само свирих Не са напомпани много,ама като са 2 и звучи доста плътно и чисто - Поздравления на ЛоЕ за което!!! Black Goat Media Rules! Цитирай
Recommended Posts