Jordan_J Публикувано Август 15, 2006 Share Публикувано Август 15, 2006 (Редактирано) Ще се радвам да чуя мнението ви за това парче. Препоръчвам да го чуете на хубави слушалки или направо на аудио-апаратура. Опитах се колкото се може да го докарам до "мастерирано" като цяло. Много съм доволен от резултата на китарния звук - използвах само аналогова периферия в чейн: КИТАРА -> КУБЕ/ДИСТ -> МИКРОФОН. Без никакви допълнителни външни кривочи. А баса е свирен на живо и записан също през същото кубе но с кондезаторен микрофон. dann_i_project.mp3 Редактирано Август 15, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 Супер,много е готино парчето... ...особено момента с кухарките!!! А дистерните китари разцепват... П.П. Според мен трябва да намалиш малко крешовете и да вдигнеш леко касата! :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 китарите са много яки , ама тея барабни са много слаби и не мога да разбера - май няма бас ?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 15, 2006 Автор Share Отговорено Август 15, 2006 (Редактирано) китарите са много яки , ама тея барабни са много слаби и не мога да разбера - май няма бас ?! Радвам се, че ви е харесало. Има бас, и барабаните са ок като цяло, макар че още може да се дооправят естествено - прослушах на няколко апаратури за по-добра референция. Даже баса се страхувах да не е в повечко На какво прослуша откъса? Редактирано Август 15, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 15, 2006 Автор Share Отговорено Август 15, 2006 Сега на отпочинала глава прослушах пак и сякаш наистина баса се губи, а крешовете могат да се понамалят. Всичко това в слушалките не се забелязва, но на аудио-апаратура наистина си личи малко. А за майтап, докато прослушвах и надувах, един съсед дойде да се оплаква, че му била силна музиката ) без малко да разбере и види и друга част от уменията ми - като на боксьор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 15, 2006 Автор Share Отговорено Август 15, 2006 Току що ъплоаднах коригираната версия. С чувствително по-як бас и барабани. Стана доста по-добре според мен ... Мнения? Линка е същия ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 Изпълнението е на високо ниво както винаги, но нещо кратко и леко..хаотично ми се струва. :think: В смисъл кухарка - добре, но е леко ни в клин, ни в ръкав, края идва преждевременно. Иначе жичката си е жичка, солата са си сола каквито трябва да си бъдат , но просто ми е малко странно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Август 15, 2006 Share Отговорено Август 15, 2006 китарите ниама к'жо да ги обсъждам, но мислиа че можеш да се заиграеш още с барабаните и басссса , стоиат ми ниакак сурови...... Успех :violin: :violin: :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 15, 2006 Автор Share Отговорено Август 15, 2006 (Редактирано) Ми не знам, ... за кухарката така ми дойде просто - да нажежи малко преди солцето. А иначе структурата е такава, че то изобщо не си е завършено. Даже края изобщо не е край, а просто незаписана зона По-интересно е изобщо как почнах: Нахвърлих един дръм трак, без да знам какво ще е парчето , просто си харесах един биийт. После извиках Венко (от ЛЪКИ Банд) да запише бас - и той изобщо не знаеше какво е парчето, щото такова нямаше. После върху баса малко китари, и така ... Нищо претенциозно, просто саундчек малко и импровизация- идейка за доразвиване с други думи Благодаря за мненията на всички - всичко се взема под внимание! Редактирано Август 15, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts