peshoy2k Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 няма да го мъкна,но ще поставя условие да има някакъв и най-важното-да е акордиран Скромен Може да поставиш условие някой друг да ти го носи :green: аре бате и на туули и на пиене носим пп сори не се сдържах Цитирай
Topsun Отговорено Май 9, 2005 Автор Отговорено Май 9, 2005 (Редактирано) по принцип като има концерти може да се обърнеш към организаторите и да кажеш какво искаш.все пак и в БГ се случват тези работи. Редактирано Май 9, 2005 от Topsun Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 нема да кажа щотот ше ми се смеете Цитирай
Yiwigi Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 нема да кажа щотот ше ми се смеете На дали е по-смешно от това което аз смених преди няколко месеца, а именно Yamaha RSR 170, така че казвай смело Цитирай
LichoMusic Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 "KURZWEIL" е фирмата и всичко друго е само компромис!!! Цитирай
Topsun Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 "KURZWEIL" е фирмата и всичко друго е само компромис!!! само така си мислиш Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 нема да кажа щотот ше ми се смеете На дали е по-смешно от това което аз смених преди няколко месеца, а именно Yamaha RSR 170, така че казвай смело Така започваме CASIO CTK-691 обаче се набутах щото ахо бях изчакал 1 месец щях да си взема бая по добър макар и втора ръка за по малко кинти а да вчера си взех стойка междодругото някаде в българия има ли калъфи за синтезатор и от де мога да си взема щото на репетиции ми е трудно да си мъкна моя под мошница Цитирай
Topsun Отговорено Август 16, 2005 Автор Отговорено Август 16, 2005 имавъв всеки музикален магазин би трябвало да има или поне да значт от къде да се намерят Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 имавъв всеки музикален магазин би трябвало да има или поне да значт от къде да се намерят за колко лева горедолу Цитирай
progressive Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 в момента не знам колко струват калъфите, но тук из форума потърси имаше няколко обяви калъфи по-поръчка. може да ти излезе по-евтино. Цитирай
Yiwigi Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 междодругото някаде в българия има ли калъфи за синтезатор и от де мога да си взема щото на репетиции ми е трудно да си мъкна моя под мошница Аз скоро си правих калъф (мек) за синтезатора и ми излезна 55 лв.! Не е много, но не е и малко... В музикалния магазин, който се намира срещу пазара на Графа, от там го правих и в общи линии съм доволен! Там също правят всякакви калъфи... :hello: Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) междодругото някаде в българия има ли калъфи за синтезатор и от де мога да си взема щото на репетиции ми е трудно да си мъкна моя под мошница Аз скоро си правих калъф (мек) за синтезатора и ми излезна 55 лв.! Не е много, но не е и малко... В музикалния магазин, който се намира срещу пазара на Графа, от там го правих и в общи линии съм доволен! Там също правят всякакви калъфи... :hello: а те там шият калъфа щото намен ще ми трябва още едно джопче кадето да си слагам стойката че неща да си я нося в ръката достатъчно ме гледаха с нея вчера докато се прибирах Редактирано Август 16, 2005 от Dogy9006 Цитирай
Topsun Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 това е инетресно?!?да си носиш стойката в калъфа?аз мойта си я нося в ръка,а в другата много тежкия ми куфар с хубавини Цитирай
Recommended Posts