ivosiliev Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Аз преди имах CASIO CT-680, ама остаря морално и... го смених с ROLAND EM-55. Много съм доволен от свирката главно заради General MIDI 2 Цитирай
Topsun Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 скоро гледах някъв GEM и ми хвана окото.пък и цената не беше много дебела...,но предпочитам да дам малко повече пари (някой път) и да си купя мотиф или тритон. Цитирай
bulby Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Хайде и аз да се отчета - имам от няколко дни една Yamaha PSR-260. Върши работа, общо-взето... Цитирай
roma_t Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 (Редактирано) Аз работa с Roland E 16 и съм много доволен. Имам динамична клавиатура и се подържа саундфонтдове. :violin: Редактирано Март 21, 2005 от roma_t Цитирай
nasko_roland Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 KORG PA80. ПРАВИ И КАФЕ :violin: Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 скоро гледах някъв GEM и ми хвана окото.пък и цената не беше много дебела...,но предпочитам да дам малко повече пари (някой път) и да си купя мотиф или тритон. абе gem-a не го гледай че откъм механика не е мн здрав. един приятел има и звуците ама клавиатурата sucks иначе аз съм с еволюшън и къвто семплер си искам и съм по-доволен от ямахата дето имах, но за свирене наживо нали се сещате кво требе да се мъкне Цитирай
sting Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 И аз разправях, че от моето немско пиано по-добро няма, и че електронните са боклуци, обаче откакто пробвах моето сегашно електронно пиано - Yamaha P90, съвсем спокойно мога да кажа, че само много малко избрани скъпи концертни рояли могат да се сравнят с него като удоволствие от клавиатура и звук. Всичките наши "стари немски пиана" са много зле в сравнение с най-модерните електронни пиана. Това е мое мнение. Всеки има право на такова Според мен грешиш.Технологията много напредна, механиката се доближи доста до истинската, но въпреки това не можше да сравниш удоволствието от това да седнеш пред някое пиано, а още по добре ще е ако е роял и да почустваш душата на това велико творение .Да усетиш как музиката преминава директно през ръцете ти и те поглъща .Аз лично имам Roland RD 700 и не съм много доволен исках да го сменям с с 90 но разлика почти няма въпрос на вкус.Yamaha-та доста ми хареса,но и новият Roland RD 700 SX e с подобрена механика, различна e от стария и пианата доста ми харесаха. модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
chesterfield Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Fender Rhodes, Yamaha QS300, Roland E-56 Е, всичките ми свирки са поостарели но вършат работа. Иначе бих искал да имам Nord Lead 3, и някакъв workstation ама не знам точно какъв. Разглеждал съм какви ли не в Интернет ама то не го ли пробваш не си е работа. Най-скъпи и може би най-добри са Kurzweil K2600. E и Motif или triton, не би било зле. Цитирай
miro Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Тази комбинация от QS+E56 ми е позната от някъде-къде си свирил и откъде си Цитирай
chesterfield Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 От София съм. Свиря с тромпетиста Райчо Иванов(Джаз оркестър София) . Може да си ни виждал през лятото по площади и градинки. Свирех и с една клубна група Груув Джет ама тя се разпадна. Цитирай
miro Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Именно Райчо Иванов.Мисля.че преди година на Славейков към 17ч. беше. :violin: Цитирай
chesterfield Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 Абе най-важно е как свириш, а не с какво. Сигурен съм , че ако Chick Corea ili Herbie хванат някое скапано casio ili yamaha psr, ще ни побъркат. Цитирай
pepislang Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Задавам този въпрос защото напоследък се замислям върху следния вариант:да си купя лаптоп и саундкарта,която е външна и да си ползвам моят Alesis quadra sinth + piano като клавиатура пък и може и някои бленди да му ползвам Изключвам варианта да си купя Мotif es 8 скоро,въпреки че не са толкова скъпи,но просто много тежи Здрасти! И аз свиря със същия Alesis Quadrasynth+piano и имам Lap top + StainbergМе4 външна sound карта от която съм много доволен. Ако си копуваш Lap top,задължително вземи с Centrino процесор,защото иначе ще ти грее и може да стане някой голям фал на живо свирене. Аз съм с HP nx7000-перфектен е за мойта работа! Цитирай
Recommended Posts