eXile Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 Ох, пък и жените и алкохола ако включа в сметката... Цитирай
Topsun Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 синтезатори му е майкатастига жени....стига алкохол..... Цитирай
miro Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 (Редактирано) Абе като гледам тук се пише повече за глупости отколкото за инструменти В момента нямма личен клавир,но в студията които свиря ползвам Yamaha S80 i Roland D50-всеки уникален/особено модела на роланд/в областта,за която е мислен.Иначе очаквам скоро да получа личния си синтезатор Роланд Д70.Преди това съм ползвал/имах/:Корг М1-мисля,че това една от легендите при синтезаторите и надали някои може да го оспори. Бих искал да притежавам всичко що е излязло от Корг,Роланд,Ямаха и Курцвейл. :green: Редактирано Март 12, 2005 от miro Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 ми доста дърти синтове ползваш.верно е,че са класика в жанра,но все пак с тези 16 битови блендички..... Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Roland D50-всеки уникален/особено модела на роланд/в областта,за която е мислен. За какво е бил замислен? П.С. Иначе всички май искаме да си имаме по няколко клавирчета и да си ги менкаш: кеф ти Курдзвейл, кеф ти Ямаха, кеф ти Корг, кеф ти Алесис, абе въобще каквото ти е кеф Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 стига да можеш да си го позволиш!пожелавам го на всеки! Цитирай
miro Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Дърти са щото нямам пари за по-добри,но определено Yamaha S80 не е стара машина. Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 и е яака,но все пак се сещаш за какво ти говоря.днес имаш нещо за много пари ,а утре не можеш и за половината на плоловината да го продадеш.в сравнение с мотиф ес8 е напаво стара машина ии с някои вирус....но не всеки (включително и аз) може да си позволи да има винаги най-новото и най-хубавото.... Цитирай
miro Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Е,т о е ясно.Свири ми се на и на Корг тритон,да речем,ама на тоя етап само си мечтая Все пак,за да имам нещо предпочитам стара,но култува машина.Все пак Джо Завинул продължава да използва-доста убедително-корг м1.Пък и сам знаеш,че на тия инструменти може да се ползва само клавиатурата.С добър Vst синтезатор или саунд модул,дори и motiff rack, звука си остава 24 битов Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 да,но тогава отиваме на друг въпрос.по-добре яка клавиатура и лап-топ или някви нови синтове....за това най-добре (за мен) е фендер пиано и един мугнищо повече не ми трябва Цитирай
miro Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 тия двата не подържат миди как ще ги ползваш на живо?ако ще ги вържеш към модул Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 говоря ти за истинските,аналогови инструменти,щото са истинскиама и много тежат (поне фендер пианото)....говоря ти за истинския звук,а не за семпъла....верно,много трудно можеш да си намериш добре поддържано фендер пиано,а муг-ако знаеш от къде да си намеря,направо ми пиши.аз съм фен на аналоговия звук,но той е много скъп и непрактичен,но това не означава,че не мога да му се кефя Цитирай
miro Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 във ebay.de ili ebay.at може и в глобалния ebay.com,но по добре в европейските,за да е по-лесна и евтина доставката,особено ако имаш приатели там.Скоро гледах в ebay.at moog prodygy za 300 euro имаше и минимууг,но цената вече е определено по-висока. Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 това е много интересноно не съм мислил по този въпросмерси за информацията Цитирай
miro Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 в австийския клон на ebay-http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=7795&item=7306824264&rd=1 Цитирай
Recommended Posts