Blackout97 Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Песента се казва "Луда глава" Куплет 1: Гонки н нощта.Адреналин в кръвта.Дизел,гориво и петрол. Жени и много алкохол.Куплет 2:Хеви метъл,дълга коса. Моторхед,Саксън - това е радостта!Не ми пука,дали ще умра.Ще карам бързо до края на нощта! Припев(2x) Аз съм луда глава! Аз съм луда глава! Карам бързо през нощта.Никой не може да ме спре! Не ми пука,че ще се мреКуплет 3: Харли Дейвидсън,немска кола. Рок енд рол-ът управлява света! Рок китари могат това: да изумят всяка луда глава Куплет 4: Рок концерти по целия свят. Във всеки стадион,във всеки град. Пиротехника,бързи сола... карат да куфее твойта луда глава!Припев(6x) E това е първият ми текст за групата,не е кой знае колко,има какво да се подобри.С радост очаквам похвали,поздравления...А защо не и критики? 1 Цитирай
Басурендер Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 (Редактирано) Добре е.. Само не разбрах смисъла на "немска кола" в контекста. Иначе текста е стандарт и въпреки това не е много банален...с изключение на "нощта" , която без това се пише с по-малко "т"-та. Може на втория куплет " докрая на нощта " да го смениш с "до края на света " примерно... Редактирано Април 9, 2013 от Басурендер Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 Мое и да имитираш класиките като долния текст,но в тях има закачка.. Дизел,гориво и петрол..,да беше написал керосин ,естествено ся ще ме обесите ,че съм негативен и не казвам евала на всичко.. ------------ I'm a rockerI'm a rollerI'm a right out of controllerI'm a wheelerI'm a dealerI'm a wicked woman stealerI'm a bruiserI'm a cruiserI'm a rockin' rollin' manGot slicked black hairSkin tight jeansCadillac carAnd a teenage dreamI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rockin' rollin' manGot lorex socksBlue suede shoesV8 carAnd tattoosI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rockin' rollin' manI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rockin' rollin' manI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, I'm a rollerI'm a rockin' rollin', rockin rollin man, heyWanna jive honey?C'mon, spin you 'round, hey yeahYeah I'm a rocker, I'm a rollerI'm a rocker, makin' you roll Цитирай
Blackout97 Отговорено Април 9, 2013 Автор Отговорено Април 9, 2013 Ние дори и да ти се ядосаме,че си негативен и не казваш "браво,малък!",на теб не трябва да ти пука!Аз искам да видя как съм се справил или колко съм се изложил според вашия (да се надяваме) значително по-голям опит на музиканти и композитори.Иначе дали ще ми кажат "евала" или "ю сък" е без значение,защото първото ми говори,че съм се справил и трябва да продължавам в същия дух,а второто - не става,но не спирай,ако искаш да се получи!ТЪРКАЛЯЩИТЕ СЕ КАМЪНИ НЕ ХВАЩАТ МЪХ!!! Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 9, 2013 Отговорено Април 9, 2013 Глей ,ся, аз не се мисля за музикант или композитор,а за китарджия,не особено грамотен при това. Хванал си ритмиката в общи линии,но да гониш само рими не е текст,защото не казва нищо,текстовете разказват някаква история/случка смешна или тъжна..,затова се помнят. А камъка си тежи на мястото,друга истина,а и с мъх е по-красив. Цитирай
Recommended Posts