vovcho Публикувано Януари 24, 2005 Публикувано Януари 24, 2005 Хора, ей са както си свира яко и се кефа. Обаче така в един момент ми се прииска нещо да ми думти на главата. Та питането ми е, има ли няква дръм машина софтуарна смисъл. А? Да знаете? Цитирай
assoass Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Ако искаш елементарна, в смисъл дето цъкаш 2 пъти мишката и ритъмът ти е готов изтегли си hammerhead.Поне аз като си свиря в нас си я пускам нея.ако се спреш на нея прати ми едно лс и да ти дам много лупчета...,та даже и 2 цъкания да са ти много Цитирай
Joys Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 То хубаво Hammerhead ама звучи малко като подобрен метроном. Зависи за к'во ти трябва де. Ако искаш да ти лопа докато правиш нещо си стаааа. Иначе REASON ( от заглавието си личи причината да бъде то) . И за двете имам разни звуци. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 и аз зарибявам с REASON.яка е програмата и имаш доста възможности с нея Цитирай
assoass Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Е то е ясно, че хамърхеад става само за ей така да ти думчи.Ама аз доколкото разбрах на Вовата му требе такова нещо.... Цитирай
Joys Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 За Hammerhead-a P.S. http://www.threechords.com/hammerhead/download.shtml и банките със звуци http://www.threechords.com/hammerhead/userbanks.shtml Цитирай
TheNextDimension Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 То хубаво Hammerhead ама звучи малко като подобрен метроном. Зависи за к'во ти трябва де. Ако искаш да ти лопа докато правиш нещо си стаааа. Иначе REASON ( от заглавието си личи причината да бъде то) . И за двете имам разни звуци. Абе РИйЗЪН-а е хубав...мнго го тача през него да си пиша клавирите, но не бих повторил грешката да го използвам като дръм композер освен ако не ми се налага да пиша нещо по специфично... Никак не е удобен за работа при смяна на темпа (тъй като такава доколкото помня освен в Реуайър моуд) не може да се прави. Всичко става като променяш нотни стоности, прескачаш времена...блаааах ужас За това Кюбейза или Сонара заради дръм мода който имат и дерзаеш Цитирай
synchu Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 То хубаво Hammerhead ама звучи малко като подобрен метроном. Зависи за к'во ти трябва де. Ако искаш да ти лопа докато правиш нещо си стаааа. Иначе REASON ( от заглавието си личи причината да бъде то) . И за двете имам разни звуци. Абе РИйЗЪН-а е хубав...мнго го тача през него да си пиша клавирите, но не бих повторил грешката да го използвам като дръм композер освен ако не ми се налага да пиша нещо по специфично... Никак не е удобен за работа при смяна на темпа (тъй като такава доколкото помня освен в Реуайър моуд) не може да се прави. Всичко става като променяш нотни стоности, прескачаш времена...блаааах ужас За това Кюбейза или Сонара заради дръм мода който имат и дерзаеш Добре казано ...подкрепям напълно.... Изключително полезни и най-вече време пестителни!. Са само некой да ми открие и Battery II и VSampler 3.5 :think: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Sonar 4 и Battery 2 му е майката. Сонара даже има един плъгин - Session Drummer. Лудница, пичове, пробайте го За джемване е идеален. Цитирай
synchu Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 ето ти VSampler данке говорим за последния ...стари имам... п.с. слушайте Glacierise мноо добра идея е тва...абе Сонара за бач с миди и барабани е мноо добър. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 Ако не си ''профи'' с комповете по добре си зареди ХамърХед със акустик 3 банката .Най интересните звуци са последните 6 .И това е.Аз определено много съм доволен.Самата програма не изисква никви висши познания на ..нищо.Осавен това можеш да си експортваш луповете и да си ги редиш в някоя също не профи програма и да си навържеш ритъм за цяла песен.Успехи! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 няма ли го вече някаде новия reason 3.0?някой ако знае нещо да казва Цитирай
Joys Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 няма ли го вече някаде новия reason 3.0?някой ако знае нещо да казва Почвам да търся. Ти си бил много " ЗАРИБИТЕЛЕН" Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 хехехе човек трябва да се зарибява много ясно Цитирай
Recommended Posts