ivailo milanov Публикувано Август 12, 2006 Share Публикувано Август 12, 2006 Здравейте, нов съм във форума и имам едно питане. Имам тази ямаха и изтеглих стилове от форума за нея, ползвах доунлоадера който е със синтезатора за да кача файловете на свирката. Файловете са .sty и се виждат от програмата и свирката ГИ ВЗЕМА, но след това не ги виждам в свирката къде са влезли. Качвал съм МИДИ и проблем няма.Просвирват се. Но стиловете не ги виждам после, какъв може да е проблема Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivailo milanov Отговорено Август 12, 2006 Автор Share Отговорено Август 12, 2006 а има ли начин да ги прослушам през компа и с коя програма ако може де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makermusic Отговорено Август 12, 2006 Share Отговорено Август 12, 2006 Здравей!!! Виж си последните стилове в подредбата на листата... На тях би трябвало да пише User Styles... Обикновенно ако стиловете ти са 100 на брой юзерите са от 101 до 104... Там ще търсиш и съответно ще намериш качените от теб стилове... Да, има начин да прослушаш стиловете си на компа! Програмата която ти е необходима се казва Style Viewer_CASM Editor!!! Успех... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivailo milanov Отговорено Август 13, 2006 Автор Share Отговорено Август 13, 2006 благодарско эа програмката но проверих на последните стилове теса 135 и 136 стиат пише no data итам ги няма неэнам кво стаааваа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivailo milanov Отговорено Август 14, 2006 Автор Share Отговорено Август 14, 2006 ако трябва да поясня малко стиловете са в смарт медиата при мидитата мидитата ги има но стиловете не нямаги и в стил фаил на 136 ноу дата каде да ги тарсия молиа даите сувет благодариа ви иво миланов от русе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makermusic Отговорено Август 14, 2006 Share Отговорено Август 14, 2006 Значи за да качиш стиловете в клавира трябва да влезеш в меню диск или както там ти се казва... Нямам същият клавир но един от моите клавири е Ямаха ПСР-630 и предполагам че твоят е със сходно меню... Влизаш в това меню и от там избираш функцията Load from disk или в твоят случай е смарт медиа карта... От там избираш какво да лоадваш... Стил, Файл, Регистър, Мулти пад и т.н. Избери да лоудваш стил и то ще те пита къде да го изпратиш... Указваш му мястото където искаш да бъде лоуднат желаният от теб стил и готово... После го търсиш на указаното от самият теб място... По-подробен от това не мога да бъда... Надявам се да съм ти бил полезен... Един съвет от мен... Прочети си по-подробно упътването!!! :read: Хората затова са ти го дали!!! Там пише всичко което ти е необходимо за да разучиш и се справиш с инструмента на едно много добро ниво...!!! Желая ти късмет!!! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivailo milanov Отговорено Август 20, 2006 Автор Share Отговорено Август 20, 2006 мерси за информацията , стиловете са вече където трябва и се четат от свирката, явно тези до сега на са били за мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makermusic Отговорено Август 20, 2006 Share Отговорено Август 20, 2006 Моля, пак заповядай...!!! Радвам се че съм бил поне малко полезен за да се справиш с проблема!!! Стиловете които са съвместими с Ямаха са с разширение *.sty... Такива трябва да си търсиш за да можеш да ги използваш на твоят клавир!!! Успехи!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Август 20, 2006 Share Отговорено Август 20, 2006 Само не разбрах за "DGX" или за "DJX" ставаше въпрос? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivailo milanov Отговорено Август 22, 2006 Автор Share Отговорено Август 22, 2006 за dgx става вапрос успех ина теб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 Благодаря! Е, моята няма чак такива екстри, мога да качвам готови миди мелодии и толкоз... Наздраве по този случай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivailo milanov Отговорено Август 23, 2006 Автор Share Отговорено Август 23, 2006 на здраве миро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exodus Отговорено Септември 22, 2006 Share Отговорено Септември 22, 2006 Значи за да качиш стиловете в клавира трябва да влезеш в меню диск или както там ти се казва...Нямам същият клавир но един от моите клавири е Ямаха ПСР-630 и предполагам че твоят е със сходно меню... Влизаш в това меню и от там избираш функцията Load from disk или в твоят случай е смарт медиа карта... Всъщност, като стана въпрос, някой има ли идея от къде може да се намери такава карта и на какви пари ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makermusic Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 Преди година - две ги имаше масово в Метро и Техномаркетите... Сега скоро на въпросът ми има ли в наличност и мислят ли да предлагат в Техномаркет ми отговориха че това е "остаряла технология" и вече не се предлагат... :wall: В същото време всички върхови модели на Ямаха и Корг а и не само те са именно със Смарт медия карти... Мой приятел си взе от някакъв компютърен магазин в София... За съжаление не знам подробности а той в момента не е в България но при възможност ще го попитам и ще пиша... Съветвам те да се разтърсиш по компютърните магазинчета и фирми... Трябва да има там... Форматът който поддържа Ямаха е карта на 3,3 волта и е с обем от 128 МБ... Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exodus Отговорено Октомври 2, 2006 Share Отговорено Октомври 2, 2006 (Редактирано) А имаш ли идея дали може по този начин да се добавят някакви потребителски инструменти ? Мисълта ми е, че нещо не ме блазни как точно звучи пианото и много ми се иска да намеря някой по-реалистичен инструмент... Въобще, какви са предимствата на СмартМедиа картата пред ЮЕсБи (някой от администраторите няма да е зле да оправи работата на кирилицата с Мозила) ? На лаптопа си имам, както ЮЕсБи, така и слот за карта, но не знам дали има смисъл да си купувам такава въобще... Редактирано Октомври 2, 2006 от exodus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts