vlai4o Публикувано Август 10, 2006 Публикувано Август 10, 2006 ре6их да си задам въпроса тук и да не отварям нова тема за6тото незнам дали 6те има интерес - какво четете бе хора, какви книги и темподобни за обработка на звука , виждам че много от съфорумците са запознати с много тънкости при обработката на звука. :think: Цитирай
musicman Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 темата в която си пуснал съобщението е по-концентрирана за това ти отварям нова. Всеки чете различни неща но и опита си казва думата. Като хванеш нещо и го поразръчкаш в крайна сметка разбираш как работи. Аз препоръчвам на всички начинаещи ето тази книжка: Introduction to Guitar Tone and Effects: A Manual for Getting the Sounds from Electric Guitars, Amplifiers, Effects Pedals and Processors Аз я имам и мога да я дам на който иска да я прочете. Не е голяма. Освен това ходим на курсове във ВОКС Четем форума внимателно... ей такива работи П.П. Неможеш ли да пишеш по-човешки? Честно ти казвам, че като видя 4-ки и 6-ци хич не ми се чете какво е написано. Цитирай
motorbreath Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 моля може ли да ми я пратиш ?? кажи ако може и как Цитирай
LOE Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 аз като се замисля и изобщо нищо не съм чел :think: квото съм научил е на базата на опити и грешки... Цитирай
flipsy Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Ей.... тяо английски няма ли да го науча вече Да подкарвам книгите , че да понаучим нещо :") Цитирай
musicman Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Искам само да уточня, че книгата не е в електронен формат а в хартиен. Така, че кандидатите трябва да се редят на опашка докато другия я прочете Цитирай
fluti Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 Специално за китарните ефекти, на първо време може да прочетеш хелповете на Гитар Риг / Амплитюб и др. такива програми Цитирай
Recommended Posts