Slide Публикувано Март 21, 2013 Публикувано Март 21, 2013 Става дума за тези адаптери на Ибанес. Някой има ли преки впечатления? Странно ми е, че са с 2хАА батерии. Явно не вървят на 9/18v. Както и да е. Не очаквам да са на нивото EMG и SD. В момента съм с INF. Цитирай
ventsi Отговорено Март 21, 2013 Отговорено Март 21, 2013 Имам ги на една талпа. Взех я точно заради адаптерите, за свирене на Рамщайн. Могъщ звук, с яка компресия. Учудващо, клийн звучат също добре. Сравнени с EMG (81), имат по-малко високи и среди може би, като компресия и като състейн не отстъпват никак. Като цяло съм приятно изненадан от тези адаптери, очаквах да са по-зле. Личното ми мнение е, че за тресня не отстъпват по нищо на EMG. Цитирай
Slide Отговорено Март 21, 2013 Автор Отговорено Март 21, 2013 Аз тресни не свиря чак, но от доста време искам активни, пък и цената е добра Цитирай
ventsi Отговорено Март 21, 2013 Отговорено Март 21, 2013 (Редактирано) Ако цената е добра, не се колебай. Аз ръснах близо 300 лв за комплект EMG-та, и честно казано, малката разлика в звука не оправдава голямата разлика в цената . Редактирано Март 21, 2013 от ventsi Цитирай
Recommended Posts