Korn Публикувано Август 8, 2006 Публикувано Август 8, 2006 (Редактирано) някой може ли да прави такива работи и ако може нека да сподели моля!!! Ето линка, направен като хората Редактирано Август 8, 2006 от MDFk Цитирай
Nikifena Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 (Редактирано) Има 2 начина (това дет знам) едното е лепенки (изглежда тънки) които се залепват и в тях се намират светлодиодите. Другото е докато се прави китарата да се сложат вътре светлодиодите и жиците да минават вътре в грифа. Първото го продаваха на запад (цена не знам, и линка не помня). Второто.... Всъщност.. те първото хората са го показали.. http://www.fretfx.com/feature5.htm Редактирано Август 8, 2006 от Nikifena Цитирай
Korn Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 емимен ме интересува първия начин...изглежд че лепенката е силикон и вътре са самите светодиодчета.... Цитирай
Overdrive Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 (Редактирано) да знаете: светЛодиодчета се пише без "Л". А как се прави да светят самите точки на грифа kato na edin model Ибанез ЖЕМ или на Ямаха Аттитуде?? трябва да се маха ф.борда сигурно? едит: пак се прецака вградената кирилица Редактирано Август 8, 2006 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts