drinkhard Публикувано Март 10, 2013 Публикувано Март 10, 2013 A Beautiful Lie е група съставена от ученици(гаражна група, така да се каже), която си поставя за цел да достигне собствено звучене и евентуално да се прогресира в нещо повече от 'поредната гаражна банда' - Линк към новата песен на групата Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 11, 2013 Отговорено Март 11, 2013 Убаво де,метъл,ма кво сте снимали некъв склад през целия клип,се некой да може да монтира реални кадри как африкански жители в подгаражна възраст се избиват с елементарното и уникално по простота и съвършенство АК-47 - най-страшното оръжие дори в щатите. Цитирай
drinkhard Отговорено Март 11, 2013 Автор Отговорено Март 11, 2013 Благодаря за отзива, но видеото не беше правено от групата, а е награда от конкурс във Фейсбук, тоест нямахаме глас при направата му. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 11, 2013 Отговорено Март 11, 2013 Не се заяждам,а ми хрумват идеи само,продължавайте да свирите,за фейсбук - не съм регистриран и не знам каква е хавата там. Цитирай
drinkhard Отговорено Март 11, 2013 Автор Отговорено Март 11, 2013 О, извинявай ако си разбрал моя отговор като някакъв вид заяждане в този случай, не съм имал това за цел Цитирай
Brwklun Отговорено Април 17, 2013 Отговорено Април 17, 2013 Да ви се свири нещо от този сорт ? Много съм навит , а парчето , което сте поставили като песен от вас е добро , но ако не бяха надписите нямаше да мога да разбере за какво точно пеете Цитирай
Recommended Posts