rudibass Публикувано Март 9, 2013 Публикувано Март 9, 2013 има надежда .... днес ще спя спокойно.... поздравявам всички, които харесват този начин на музициране.. 7 Цитирай
7thString Отговорено Март 9, 2013 Отговорено Март 9, 2013 Така е Много свежарско и много фийл са вложили пичовете Цитирай
bsavov Отговорено Март 9, 2013 Отговорено Март 9, 2013 Здравейте, малко контекст може ли да споделите? Никакъв сигнал не получавам като гледам клипа и се чудя къде е интересното. Поздрави. Цитирай
rudibass Отговорено Март 10, 2013 Автор Отговорено Март 10, 2013 Не е задължително човек да получава сигнали винаги, когато слуша или гледа нещо. Лично за мен парчето, така направено, вече става за слушане. Не че на Адел оригинала е лош. Лично на мен ми идва леекичко досаден, което си е лично по моя вина. Обичам отворени акорди, синкопи, яко изсвирени аранжименти с много бас , интересни хармонични ходове, разграничаващи се от тривиалността на популярната музика. Просто като ги чух тези момчета реших ,лично за себе си , че има надежда за музиката която харесвам и изпълнителите И не са застаряваща демодирана каста. с уважение Гого Цитирай
yakiya Отговорено Март 10, 2013 Отговорено Март 10, 2013 свежарско доста.Вокала яко е учил от Стиви Уондър.И тембъра му е сходен. Цитирай
misterj Отговорено Март 10, 2013 Отговорено Март 10, 2013 Басистката е в мъжки род и тези шведи къртят мивки отдавна. Цитирай
bsavov Отговорено Март 10, 2013 Отговорено Март 10, 2013 Благодаря за отговора с детайлното обяснение.Мисля разбрах какво имаш в предвид : ...Лично за мен парчето, така направено, вече става за слушане. .. Може би по-удачно би било темата да се казва : Един кавър на песен на Адел който ми харесва или нещо подобно. Първата ми мисъл като гледах клипа беше че става дума за методите и похватите използвани при правенето на клип. Относно: Не е задължително човек да получава сигнали винаги, когато слуша или гледа нещо. Моето разбиране е, че изкуството трябва да поражда сигнали , което разбира се е крайно субективно. Все пак хората сме различни и в това е красотата. Поздрави. Цитирай
rudibass Отговорено Март 10, 2013 Автор Отговорено Март 10, 2013 Приемам забележката за заглавието . Никой не е съвършен . Ако реши някой модератор да трие мнения откъдето реши за необходимо...Да смени заглавието или каквото там трябва ,за да са доволни всички. Така или иначе , това е начина. Никой не може да им оспори на момчетата ,че са ненормално добри, музикални, млади и перспективни, и кавъра им е прекрасен. А това за сигналите ....докато слушам БЛЕК или ДЕД метъл се чудя как да не рухна . Други маструбират на тази музика. Трети си прегризват краката и избягват , а четвърти даже си пускат в допълнение на идилията им и VS TELESHOP реклами. С уважение Гого 4 Цитирай
PlamenM Отговорено Март 11, 2013 Отговорено Март 11, 2013 Неясно защо си помислих, че са българи и така се зарадвах , че има такава яка група...после видях сайта.... Цитирай
rudibass Отговорено Март 11, 2013 Автор Отговорено Март 11, 2013 И в България има едно момче , което съм виждал да свири на пиано и да пее по подобен начин . Незнам дали не е в чужбина вече .. Казва се Тони.. Доста добре се справя . Но като човек не го познавам и не съм го засичал по банди . Цитирай
jkolarov Отговорено Март 11, 2013 Отговорено Март 11, 2013 Адаш, да не говориш за Тони Златанов (или Златинов)? Страшен е, преди ходих да го гледам редовно в Soul in the hole, гледах и го и на джаз феста в Банско. Групата му се казва the Golden project или нещо такова. Цитирай
rudibass Отговорено Март 11, 2013 Автор Отговорено Март 11, 2013 Същия .. Тони Златанов се казваше наистина.. Свири момчето доста приятно. Цитирай
Ayahuasca Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 От първите няколк такта си помислих, че правят парче на Стиви Уондър, имитация 1:1, но се сетих коя е Адел и песента. Цитирай
jazzprog Отговорено Март 23, 2013 Отговорено Март 23, 2013 Може и така https://www.youtube.com/watch?v=ZOfs8tjN_QM Цитирай
Recommended Posts