Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано
Tук можете да качвате авторска музика. Домейна е видим навсякъде по света и скоростите на download/upload са високи. Единственото условие е да се регистрирате, което е бърза процедура. Все пак смятам, че би било по-добре музиката ви да е достъпна до всеки, който иска да я чуе, а някои от българските домейни не се отварят в чужбина.
  • 2 weeks later...
Отговорено
Tук можете да качвате авторска музика. Домейна е видим навсякъде по света и скоростите на download/upload са високи. Единственото условие е да се регистрирате, което е бърза процедура. Все пак смятам, че би било по-добре музиката ви да е достъпна до всеки, който иска да я чуе, а някои от българските домейни не се отварят в чужбина.

Баси и гадния сайт!

От една седмица ме мотае и не иска да ми качи нищо.Постоянно ми показва, че нещо не било попълнено и ме връща от начало.Като се опитам да го отворя следващия път пак се оказва че не е попълнено всичко! :x Опитах да кача и мр3ки ама ядец.Не били одобрени от екипа им.....what a lot of bollocks! :evil:

Отговорено

Да бе, дееба, и аз псувам тука от 1-2 седмици...

Че си губих и времето да си обръщам мп3-ките в 192 kbps

То дори и да работеше през какви приключения трябва да прминеш (като например определянето на стила) за да ъплоуднеш нещо...

Дееба и тъпунгерите!

Отговорено

Вярно е това, което казвате. Просто когато постнах линка все още не бях го пробвал, за което се извинявам, но просто не ми се беше налагло. Преди няколко дни реших да го пробвам и се оказа абсолютен ташак, не получих никакъв отговор, или каквато и да е индикация, че не съм си загубил времето. Аз преди доста време съм качвал музика във Vitaminic - успешно. Пак се изисква регистрация, но отнема няколко дни, докато се появят там файловете. Още веднъж се извинявам на тези, които са си загубили времето.