HAZE Публикувано Август 6, 2006 Публикувано Август 6, 2006 ..някой знае ли точно какви модели на VOX i Crybaby wah-wah педали са използвали и продава ли се нещо подобно, само че ново? Благодаря на всички! Цитирай
TONY Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Jimy Hendrix - малко е ползвал край бейбито -това е РЕКЛАМЕН ТРИК ПРЕДИМНО Е ПОЛЗВАЛ КРАЙНГ ТОН ПЕДАЛ НА ЕЛЕКТРО-ХАРМОНИКС ИНФОРМАЦИЯТА СЬМ Я чЕЛ В НЕТА ОТ НЕГОВИЯ КИТАРЕН ТЕХНИК може да се разровиш подобно ново няма бих могал да продам моя на някой - но ще е за много пари за Вокс - трябва да е бил 847- проивежда се и в момента Цитирай
Overdrive Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 е схеми нали има! може да се земе един евтин проел и да се "модне" Цитирай
TONY Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Икономията е майка на Мизерията Евтиното си е Евтино! както казал Сьпругьт на Жена си -когато правил секс с нея за 10 долара - вместо с Професионалистка за 100... (тука се бьзикам - овьрдрайв, знам че няма да си купиш нищо оригинално- вероятността друг сьнародник да се изрьси сьщо е малка) (в старите неща има история например!-специално моя е бил на Райчо Иванов) мен ми е все тая - щото винаги ще намеря някой европеец да го купи имам и приятел с такьв Вокс - но доколкото знам за под 150 едва ли ще го даде - това дето Хейз си тьрси такьв - горе долу такава е цената Цитирай
Recommended Posts