bulby Публикувано Август 6, 2006 Публикувано Август 6, 2006 Търся си програмка с която може да се редят МИДИ дръм тракове като да е удобна за ползване, да позволява известни възможности за динамика и да е съвместима с VST дръм семплери за Cubase SX3. Засега си редя барабаните в ГитарПро 5 и експортвам в МИДИ - така ми е мега лесно, но пък като динамика има само два вида акценти + гоуст ноут. Пробвах да редя в дръм едитора на Cubase, но ми се струва прекалено тромаво и непрактично (за мен ) Та някой може ли да ми препоръча (стига да има такава) някоя подходяща за целта програмка/плъгин ? Ще съм много благодарен П.С. За самото свирене на МИДИ дръм траковете ползвам ЕЗ Дръмър... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Аз лично ползвам step sequencer-и Цитирай
AXE Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Засега си редя барабаните в ГитарПро 5 и експортвам в МИДИ - така ми е мега лесно, но пък като динамика има само два вида акценти + гоуст ноут. View -> Menus & Toolbars -> Dynamic Цитирай
LOE Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Търся си програмка с която може да се редят МИДИ дръм тракове като да е удобна за ползване, да позволява известни възможности за динамика и да е съвместима с VST дръм семплери за Cubase SX3. Засега си редя барабаните в ГитарПро 5 и експортвам в МИДИ - така ми е мега лесно, но пък като динамика има само два вида акценти + гоуст ноут. Пробвах да редя в дръм едитора на Cubase, но ми се струва прекалено тромаво и непрактично (за мен ) Та някой може ли да ми препоръча (стига да има такава) някоя подходяща за целта програмка/плъгин ? Ще съм много благодарен П.С. За самото свирене на МИДИ дръм траковете ползвам ЕЗ Дръмър... ами ползвай дръм едитора или пиано рол едитора на хоста ти Цитирай
DYLGIQ Отговорено Август 14, 2006 Отговорено Август 14, 2006 (Редактирано) Веднага закачай Reason към Cubase - а. По интуитивна "програмка " няма, и за барабани и за кво да е друго. С Дръм секуенсъра ш си начукваш патърните с динамика, а си има и лууп плеър- абе рийзън + кюбейс = ВНЛ Ако те мързи си намери Груув Ейджънт - си4ко сам прай. Редактирано Август 14, 2006 от DYLGIQ Цитирай
f1_sound Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 Ако те мързи си намери Груув Ейджънт - си4ко сам прай Той и така си звучи както той си знае Цитирай
DYLGIQ Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 Ако те мързи си намери Груув Ейджънт - си4ко сам прай Той и така си звучи както той си знае Никой не те кара да свириш миди трака през Ейджънта, като искаш по хубав звук. Човека търси удобна програмка за редене на барабанки, а тая се е утрепала - и брейковете-брейкове, и сякви патърни си има, после пооправяш малко нещтата в дръммапа , пускаш през Дръмкитс фром хел и си готов! Цитирай
Recommended Posts