Filip Georgiev Публикувано Март 6, 2013 Share Публикувано Март 6, 2013 Здравейте имам един Sure SM58 който вътре има прекъснати 3-4 жички, а тъй като работата е пипкава предпочитам някой професионалист да го запои, някакви идеи къде да занеса микрофона? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Factor Отговорено Март 6, 2013 Share Отговорено Март 6, 2013 Пиши на office@audiolux.bg Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shabazz Отговорено Март 6, 2013 Share Отговорено Март 6, 2013 Доста корав микрофон е този Шур СМ58, само през какви тестове минава и пак работи - Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 7, 2013 Share Отговорено Март 7, 2013 Имаше един клип с хокеисти. Беше брутален! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rodman Отговорено Март 12, 2013 Share Отговорено Март 12, 2013 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzikataevsichko Отговорено Март 14, 2013 Share Отговорено Март 14, 2013 Здравейте имам един Sure SM58 който вътре има прекъснати 3-4 жички, а тъй като работата е пипкава предпочитам някой професионалист да го запои, някакви идеи къде да занеса микрофона? Имам идея, пиши ми на лс или тук от къде си? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts