Minch Публикувано Март 5, 2013 Публикувано Март 5, 2013 Ами.. За пръв път ми е да рисувам по китара.... Мисля, че се получи не много лошо.... 6 Цитирай
Satanachrist Отговорено Март 5, 2013 Отговорено Март 5, 2013 Лично мен ми харесва.Готина рибка.Браво,добре си се справил :-) Цитирай
Off Beat Отговорено Март 6, 2013 Отговорено Март 6, 2013 Не съм от феновете на рисувани китари, ама тая рибка от предната страна много добре ти се е получила...Все едно винаги си е била там, браво! Цитирай
crazy_train Отговорено Март 6, 2013 Отговорено Март 6, 2013 Получило се е супер,пък и все пак,китарите с найлонови струни имат нужда от малко стил. Цитирай
7thString Отговорено Март 6, 2013 Отговорено Март 6, 2013 Можеш ли да споделиш техниката? На втората снимка ми се създава илюзията, че си "издялал" боята и си рисувал под нея директно на дървото. Ако е така, подхода е много интересен 1 Цитирай
turbo_4i4ka Отговорено Март 6, 2013 Отговорено Март 6, 2013 Лично на мен много ми харесва! Браво за положеният труд. 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Март 11, 2013 Отговорено Март 11, 2013 Много хубаво се е получила картината браво. П. П. Този релеф предполагам е от боите, с които си рисувал но няма ли да повлияят негативно върху акустиката на инструмента? Цитирай
Minch Отговорено Март 11, 2013 Автор Отговорено Март 11, 2013 Какви бои използваш Акрил, черен туш и акварел. Можеш ли да споделиш техниката? На втората снимка ми се създава илюзията, че си "издялал" боята и си рисувал под нея директно на дървото. Ако е така, подхода е много интересен Техниката се нарича импровизация Релефа е от дървото.. Просто свалих лака на китарата само там където ще се рисува.. От там е релефа. На снимките не се вижда, но на предната страна на китарата рибата е прозрачна, тоест цвета и е всъщност цвета на дървото, вижда се и структурата му, цялата рисунка е само контур. На задната страна пък дървото прозира в луната и гребена на вълните... Завършил съм с шеллак.. Така остава релеф и допълва впечатлението за ръчна обработка... Много хубаво се е получила картината браво. П. П. Този релеф предполагам е от боите, с които си рисувал но няма ли да повлияят негативно върху акустиката на инструмента? Релефа е от дървото и по мое мнение и мнение на няколко професионални музиканти рисунката не е оказала действителен ефект върху звука на китарата нито на здравината и. При възможност ще направя клип как някой свири на нея и ще пусна линк за да се убедите сами..Скоро очаквам още една поръчка.. Когато е готова ще кача снимки и от нея направо в тази тема.... 2 Цитирай
Minch Отговорено Март 11, 2013 Автор Отговорено Март 11, 2013 П.С. Благодаря на всички за милите думи и позитивното отношение.... Цитирай
kolo1baby Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Страхотна е!!!Надявам се скоро да покажеш и още произведения. Успех Цитирай
Recommended Posts