svet.k Публикувано Март 5, 2013 Публикувано Март 5, 2013 https://soundcloud.com/svetlio_k/symbolic-death-cover 3 Цитирай
7thString Отговорено Март 5, 2013 Отговорено Март 5, 2013 Добре се е получило На някои места излизаш от ритъм, но предполагам си разчитал на ритъма на песента вместо на метроном и затова си оплел конците. Иначе евала за песента Много ми е любима. Поработи и в/у саунда на китарата Вокал чака ли се да се обади? Цитирай
svet.k Отговорено Март 6, 2013 Автор Отговорено Март 6, 2013 Мерси, саунда на китарата е от юзър пресет в гитар риг, на тоя етап с това разполагам. За вокал имам идея но е рано още. Иначе с ритъма си имам проблем, но и той е от гитар про, в смисъл че не е съвсем натъкмен. Цитирай
Necrophagist Отговорено Март 26, 2013 Отговорено Март 26, 2013 Добре се е получило,ще трябва се упражняваш още за да получиш добра координация на ръцете. Преди малко драснах мои опит...за жалост все по рядко имам време да свиря,но това е живота Записа е съвсем импулсивен Цъкк Цитирай
Recommended Posts