diamant8004 Публикувано Март 1, 2013 Share Публикувано Март 1, 2013 здравейте колеги имам корг па 800 и имам следния проблем; котато влезна в рекордера да преработя някой стил и пример ако силата на баса е била 100 увеличавам я на 120 запаметявам стила и след като пусна същия стил не е запаметено това увеличаване 120 а е същото както е било преди преработването т.е.100 ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин87 Отговорено Март 2, 2013 Share Отговорено Март 2, 2013 Ако е за конкретен стил, виж му контролерите. В твоя случай трябва да пише "СС07" и самата стойност. Може в стила да има повече от един volume контролер и затова след това да не го отчита правилно. Ако има два volume контролера, изтрий единия от тях. Но ако не запаметява успешно нито един стил, тогава проблемът може би е софтуерен (нищо чудно за Корг). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Янко Отговорено Март 30, 2013 Share Отговорено Март 30, 2013 Мартин87 Вместо да помогнеш на колега ти му натякваш че за КОРГ е нормално ако аз съм модератор на форума до сега да съм ти ДЕЛ-нал поста diamant8004 прати ми пълномошно на скаипа и щи кажа как да се оправиш ако вече не си си разрешил проблема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 30, 2013 Share Отговорено Март 30, 2013 Мартин се опитва да помогне, не виждам защо трябва да му трия поста. Опитай се да помогнеш и ти със съвети във форума, а не по скайп, за да остане в бъдеще и за други хора, това е идеята на форума. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин87 Отговорено Март 31, 2013 Share Отговорено Март 31, 2013 Мартин87 Вместо да помогнеш на колега ти му натякваш че за КОРГ е нормално ако аз съм модератор на форума до сега да съм ти ДЕЛ-нал поста diamant8004 прати ми пълномошно на скаипа и щи кажа как да се оправиш ако вече не си си разрешил проблема Мислих да не ти отговарям, но все пак... Ти от целия пост, само четирите думи в скобите ли прочете? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts