Jump to content
Българският форум за музиканти

техника


JennY

Recommended Posts

ЗДравейте пичове, тук видях една подобна тема но много не ми стана ясно. Става въпрос за следното аз съм клавиристка свиря в едно заведение с още 2-ма колеги от техниката клавира е мой и един безжичен микрофон а другото с което разполагаме даваме наем за него. На мен ми се ще да си ги купя тея неща поне да си знам че всичко е мое обаче проблема е че не разбирам абсолютно нищо нито от колони нито от стъпала а още повече от пултове. МОже ли да ме ориентирате за тая техника и едни добри колони колко пари да си потготвя - да върши работа за заведение, за някоя сватба... знам че е относително но горе долу колко пари ще ми излезе

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колони 2х300W ок.1000лв.,миксер с ефект ок.450лв.,усилвател 2х250W ок.700лв.,нови,от ниския/среден ценови клас.Може и по-евтино втора ръка,но трябва да си отваряте очите за "дараци".Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро взехме техника на Фендер. Представлява 2 колони със стойки, 2 микрофона със стойки, усилвател/миксер и кабели. колоните се сглобяват към усилвателя, който има дръжка от горе и кухина за кабелите и всичко се превръща в един компактен и нетежък куфар. Стойките си имат отделна чанта.

Всичко струваше около 1500 лева. Перфектно става за малка зала, заведение, озвучавали сме се и на открито. Двама души пренасят всичко наведнъж без проблем.

Ето и един линк:

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0692001003

 

Успех!

 

Влад

Редактирано от Vlad
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дааааа наистина изглежда готино , ще ми се и на мен до 1500 2000 успея да си намеря нещо хубавко. Снощи ми донесоха един пулт MIXER 8 CHANnEL RM8 CORON - според вас дали ще ми свърщи работа ако не да го върна поне.

Редактирано от JennY
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Ако още не сте си намерили добра конфигурация предлагам да си изберете power mixer Phonic 1860 II /той е с вградено стъпало 2*300 и ефект с 16 програми/ за 900лв., едни стойки Biema за колони 80лв. и две колони 500-800 лв/общо/ или за около 1500 лв. ще вземете сериозна уредба, ще става и за сватби и събори. Ето тук са нещата и GSM за връзка:натисни тук за да ги видиш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОРЕКЦИЯ - 250 е ама е 2х125 затова писах горе ама съм го омотал

Прилича ми на персонална репетиционна уредба....кажете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.