climatize Отговорено Август 9, 2006 Автор Отговорено Август 9, 2006 Благодарим. P.S. ... и евала на пощите . ...........................................................................small man.......................... Цитирай
MDFk Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 (Редактирано) Еднo голямо Редактирано Август 23, 2006 от MDFk Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Мноого Мноого Свежо Парче! Това е едно от най-добрите неща Правени в БГ ! Поздравления за Бандата! Прекрасна композиция - перфектно изпълнена - продукцията много добра РЕСПЕКТ! Иска ми се да чуя още някоя песен и може би ще стане втория БГ албум(след "Походът" на АХАТ) който ще си купя Цитирай
f1_sound Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 (Редактирано) Понеже днес ми свърши отпуската и съм на бачкане и ми беше терсене но като го чух това парче евала братлета мноого е добро Успех с албума Редактирано Август 10, 2006 от f1_sound Цитирай
Geo Отговорено Август 10, 2006 Отговорено Август 10, 2006 Много добро и самобитно.Як саунд и етно елементи. супер!!! Цитирай
bi4o Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 готино е парчето...няма оливания, всичко си звучи на място...и гайдата се връзва много добре...абе яко! успех! Цитирай
anadem Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 да ъпдейтна темата и аз вече имам копие от диска. Просто евала на групата както за музиката, така и за дизайна на обложката, а и за бързата реакция с куриерските фирми Сега остава само да дойдат да свирят и в София :guitar: Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 Много оригинално и интересно! Звука също! Успех! Цитирай
pampi Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 (Редактирано) ... и може би ще стане втория БГ албум(след "Походът" на АХАТ) който ще си купя Това е никак похвално ... А иначе песничката е много добра. Редактирано Август 22, 2006 от pampi Цитирай
Recommended Posts