flipsy Публикувано Август 3, 2006 Публикувано Август 3, 2006 интересува ме дали си струва този педал ? знаете ли той дали е за китара? 20 лв е малко ама незнам какво представлява хубав ли е ? мерси чао Цитирай
bobalan Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 за синтезатор е. Къде се продава, интересува ме? Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Защо ли си мисля,че става въпрос за Sustain педал за някоя самосвирка на Роланд? Edit: @bobalan-e,сварка. Цитирай
maringtr Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Много ясно, че е педал за самосврика Цитирай
Overdrive Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 (Редактирано) и вътре има цял бутон за 2 лева!!!!!!!!!!!!!!! а отвън надпис ROLAND Tва представлява - един бутон с кабел Редактирано Август 3, 2006 от Overdrive Цитирай
flipsy Отговорено Август 4, 2006 Автор Отговорено Август 4, 2006 bobalan ето линка http://forum.muzikant.org/index.php?showto...n+педал+-+20+лв Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Аз вече го купих този педал.По принцип си е състейн педал за какъвто и да е клавир-стандартен sustain(switch,damper) педал.Хубавото му е,че е голям и тежък-имитира пианистичен.На мен ми хареса и го купих.Струва си парите. Наздраве! Цитирай
Overdrive Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 а вътре има ли няква електроника или е само едно ключе??? Цитирай
phily Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Проверих преди 2 седмици във Фактор именно за състейн педал и имаха само въпросния Роланд на цена от 80 лева. Както каза и колегата хубаво е, че е тежък и имитира педал на истинско пиано. Така че предценявай :wall: Цитирай
flipsy Отговорено Август 5, 2006 Автор Отговорено Август 5, 2006 phily той е продаден вече няма какво да преценява Цитирай
Overdrive Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 а направи си сметка за едно кирливо ключе с кабел, каквото и да имитира дали си струва 80лв Цитирай
Recommended Posts