Tannen Публикувано Август 3, 2006 Публикувано Август 3, 2006 Първо искам да се извиня на модераторите, че името на китарата е на латиница. Взех да го пиша на български но звучеше смешно а и да не става някакво объркване го оставих в оригинал. Въпросът ми се отнася до тази китара, някой пробвал ли я е, знае ли нещо за нея. Във форума Скуаер не се тиражира с добро име, но обикновено е ставало въпрос за Стратокастер серията Афинити. Интересно ми е какъв звук вади, защото я пише джаз баз и дали струните са по-различни от един обикновен бас, а разликата е само в адаптрите? Бих се радвал и на коментари относно цената й: не знам колко е в xxxx, в интернет я намерих за 275 евро: http://81.169.170.65/beyers/catalog/produc...a77796b201d10c7 Надявам се на много и обективни мнения Цитирай
Overdrive Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 не че съм басист, но струните са струни като струни или по-точно квит сложиш. Jazz Bass ако не се лъжа има по-мек звук от пресижън, друг модел адаптери и по-дебел гриф май, ако съм сбъркал някой по-компетентен да ме поправи Цитирай
jeremy Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 според мен това е чудесна китара за цената си.не сум пробвал точно този скуеър но си мисля че ниама да е по зле от която и да е яамаха или стаг или каквато и да е там марка, на същата цена.освен това този бас си изглжда супер яко.адаптерите са си джаз басовски и на мен ми харесват повече от пресижънските.ако искаш да го купуваш-ТИ СИ.успех Цитирай
Overdrive Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 (Редактирано) за евтините скуиери по 200лв ясно е че са калпави, но Стандард серията например, които са 400-500лв са много по-качествени (доближават се по качество до мексикански Фендер). В райсинг форс трябва да е на подобна цена. Вида определено е добър! единственото което може да и се смени по-нататък са адаптерите, които може би не са от най-добрите Редактирано Август 4, 2006 от Overdrive Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 За 100-200 лв отгоре не получаваш нещо "много по-качествено",вярвай ми... Колкото до Squire - адски много хора говорят наизуст по отношение на тях,в България се внасят предимно масови и "бюджетни" модели. Цитирай
MDFk Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Аз наминах скоро през РФ, такъв не видях. Имаше 5 струнни, не им видях цената. Освен този модел да е на склад...или изобщо да го няма, което ми се струва по вероятно. Ако точно такъв джаз бас ти е на душата - вземай. Иначе дори и за тези пари ако потърсиш ще намериш по-читаво. пс. Не отричам качествата на Скуайър Стандарт серията, даже напротив - съвсем прилични са си. Пробвал съм преди време. Цитирай
Recommended Posts