Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

"разни самозвани некадърници и бездарници, които формират изкуствено-създаден български "елит" и ""хай-лаиф"", да оценяват потенциално талантливи деца?"

Баш! Савов, както виждаш не бях коментирала преди да напишеш това за "свежото" - тази квалификация коментирам, иначе кой каквото иска да гледа и да обсъжда. Просто личното ми мнение е че подобни риалитита и "свежо" не вървят ръка за ръка.

Редактирано от Viara Ivanova
Отговорено (Редактирано)

И аз споделям личното си мнение... 

Така или иначе не мисля, че е лошо да я има тази тема. А  на теб използвам възможността да честитя празника 8-ми март и да пожелая приятно и пълно с изненади изкарване на остатъка от деня... вечерта... нощта :)

Редактирано от savov
Отговорено

Ето още нещо от Пламен, заедно с Траян:
Пичовете са уникални и наистина заслужават да им се случи нещо хубаво с музиката...

Отговорено (Редактирано)
Все още ли има съмняващи се в нагодеността на формата ? 

Пускам два огромни жокера:

1)Днес показаха победителката

2) Савов, пак е от нашенски край (:

Не гледам всичко... само когато имам време. Пропуснал съм това издание. Кого имаш в предвид? Дай линк да видя :)

Редактирано от savov
Отговорено

Нямам право да спойлвам! Гледай сега ако можеш двубоите, забележи кои ще отпаднат и от продължаващите ще разбереш. Жокерът съм ти го дал ;Д И съжалявам, че ще те разочаровам, но Пламенчо отпадна още на двубоите на ринга ; (

Отговорено

Мисля,че Г-н Савов е прав за форматите.Но така е и по света-не винаги най-добрите като гласови дадености печелят първите места.Но те пак си остават първи.Такъв е случаят с  Дженифър Хъдсън Dreamgirls.Идеята за участниците е тяхната поява пред широката публика,а не самоцелно преследване на 1-ва награда,която всъщност е обречена .Важен е пътят извървян от тези деца.

Отговорено

Не знам дали сте наясно с правилата и начина на подбор на песни на изпълнителите, но доколкото съм запозната (моя приятелка, участвала там ми сподели) .. песните са изцяло подбор на г-н Трифонов и бенда .. поради тази причина днес се насладихме за 2-ри път на Sweet Child O` Mine.. :) За мен е много жалко това, че не изпълнителят избира песента!! Според мен няма как да пееш нещо наложено ти от някого, защото малко или много може да не почувстваш песента! :)

Отговорено

г-н Трифонов и бенда. Хахахахахахахаха 

През миналия сезон имаше момиче, подготвило песен за кандидатстване и въпросния господин не знаеше коя е певицата, изпълнявала оригинално песента. За да заличи простотията си, накара момичето да пее зайченцето бяло.

Аман от чалгари.

Отговорено

Нали знаете кво е тъпото.

"Една лъжа повторена 100 пъти става истина" (Йозев Гьобелс)

Та в близко време децата ще вярват,че селяндура от плевенско е корифея на българската народна и всякаква музика,и тя се нарича чалга..

Отговорено

То това е факт от години насам. Направо ми се повръща някой като почне да се душеизлива колко велик музикант, творец бил слави и какви невероятни, неземни таланти били куку бенд... видиш ли...