kitaratapesho Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 (Редактирано) ебаси мамата с извинение..... и аз имах добро мнение за нина, но никога не я бях чувал да пее наживо... надявам се и да не я чуя хахах няма да повярвате котарака ми спи върху монитора, за да му грее на корема е докато слушах парчето на нина николина направи това, което прави когато пея солфежи - нацупи се и отиде в другата стая. той има чувствително ухо към фалшивото пеене, незнайно защо. добре поне , че ми търпи фалшивото свирене Редактирано Януари 23, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Topsun Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 за това говорехкакто каза един голям български певец с който имах честта да се запозная миналата година : "..представянето на Нина Николина на фестивала "Златният елен" в Румъния беше срам за България!Тя не можа да влезе в тоналност до края на песента!" ако това е критерия за тланта на българсите изпълнители сме го загазили много!Всеки може да пее на плейбек :green: P.S.Отдавна търсих лично да чуя този резил!Благодаря за възможността! Цитирай
assoass Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 ииииии, то тфа 2 магарета да се сберат пак по-хубаво ще го изреват.Нечовешко!Да определено тя може да пее, ама друг път.На тфа май му се вика излагация... :idea: Цитирай
bobalan Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Това ще си го запазя за сеир! Тъкмо се чудех как да намеря нещо весело за хубав край на деня Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 :green: Буа-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!Бояне, да си жив и здрав!!! :exclaim: :exclaim: :exclaim: То бива, бива, ама това вече не се трае... :exclaim: :exclaim: :exclaim: Особено тия предихания тук-таме...Все едно някой подпъва отзад... :green: Цитирай
AXE Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Муахахахахахахах Що ве Кво толкова, имаше и моменти където долу горе пееше :green: Горката. Не знам кво я правят в студиото Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 24, 2005 Автор Отговорено Януари 24, 2005 МуахахахахахахахЩо ве Кво толкова, имаше и моменти където долу горе пееше :green: Горката. Не знам кво я правят в студиото Учат я да свири! Нали знаеш...там... :violin: Дири, дири, дишка Мома свири на... тръстикова флейта! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 :green: Уаааааа-ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!Грубо!!! :green: Цитирай
AXE Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Муахаххаххахахахахахахахахаххахахахахаххахаха Цитирай
Fenix Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Не се смейте без мене!!! Ей сега я тегля. Цитирай
AXE Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Не се смейте без мене!!! Ей сега я тегля. Ама за своя собствена безопасност сам легни на земята още преди да си я пуснеш - да не стане някоя контузия :green: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 АААААААА!!! хахахахаххахахахахаххахахахахахщ Е*ах му противното???!?!?! А аз си мислех че едно Ceremony свиря фалшиво!!! И това са го чули хора? Айде аз тряя да отида да си прочистя колонките, май ще тряя да ги преваря. Цитирай
Боян Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 (Редактирано) Е, накефихте се сите Ай сега идете да видите кво мислят феновете за конкурсчето, класацийка има и се гласува даже. http://www.krechetalo.com/index.php?showtopic=50865&st=0 Е тава е положението. Жалка работа. :hello: Редактирано Януари 24, 2005 от Боян Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 24, 2005 Автор Отговорено Януари 24, 2005 (Редактирано) Бояне, Де ги намери тия недорасляци, пуберчета, та да ми развалиш вкуса на хубавата водчица! :killyou: Другия път ти плащаш сметката и таксито! :wall: Редактирано Януари 24, 2005 от IvanDTr Цитирай
Боян Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 (Редактирано) Бояне, Де ги намери тия недорасляци, пуберчета, та да ми развалиш вкуса на хубавата водчица! :killyou: Другия път ти плащаш сметката и таксито! :wall: Хаха, да черпя ми е ред Редактирано Януари 24, 2005 от Боян Цитирай
Recommended Posts