incommunito Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Здравейте! Наскоро почнах да си правя записчета на китара чрез Cool Edit Pro. Отначало всичко беше ок - включвам китарата директно към входа на микрофона и се получаваха сравнително добри и чисти записи, без да добавям каквито и да е настройки и ефекти. Един ден обаче при поредния опит забелязах, че записите стават много зле - сякаш има добавен някакъв ефект - казвам сякаш, тъй като аз още не бях дори почнал да разучавам ефектите, които мога да добавя. Преинсталирах програмата с идеята да си възвърна настройките които си има (в случай че нещо съм пипнал където не трябва) - никакъв резултат! Купих нов кабел - пак нищо... Китарата е Stagg (акустична с изход за кабел - много подобна на снимката в клипа), кабелът е Peavey. Звукът, който записвах преди е в началото на клипчето, а след това е записан същия мотив както се получава като правя записи сега Каква може да е причината за това влошаване на записа? Благодаря предварително за отделеното време да прочетете това Поздрави на всички! Борис Цитирай
crazy_train Отговорено Февруари 19, 2013 Отговорено Февруари 19, 2013 Пробвай на друг компютър,може да е от звуковата карта. Цитирай
svet.k Отговорено Февруари 21, 2013 Отговорено Февруари 21, 2013 Пробвай да възстановиш настройките по звука на компа (restore defaults) където се сетиш, ако не стане, преинсталирай аудио драйвера. Цитирай
agrogrind Отговорено Март 15, 2013 Отговорено Март 15, 2013 Смени си батерията на китарата , може и от това да е. Цитирай
Recommended Posts