lidero Публикувано Август 1, 2006 Публикувано Август 1, 2006 Имам една клавиатура, която има MIDI OUT. Взех си миди кабел, за да я включа в компютъра и да си свиря с разни VSTi. Саунд картата е Creative audigy 2 и ползвам миди порта на дъното. Пуснах миди порта от биоса, в Device managera пише, че е инсталиран и работи, но незнам след това в Кюбейса какви настройки трябва да се направят, защото като свържа например in:MPU-401 и out:a1 нищо не се получава и явно трябва да се направи още нещо или проблема е в самия миди порт или клавиатурата. Освен това имам процесор Digitech RP-1, който е с midi in и midi out. Свалих си софтуера за него, за да си прехвърлям бленди, но като се опитам да направя нещо ми излиза: "MPU is not installed". Очаквам вашата помощ и благодаря предварително! Цитирай
yamaha Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Мене ми мирише на дефектен кабел....или пък нещо гафиш по настройките. Цитирай
lidero Отговорено Август 4, 2006 Автор Отговорено Август 4, 2006 Всъщност стана работата! Проблема беше, в това, че 15-те пина на дънната платка бяха разместени, видях ги как са в мануала и ги запоих съответствайки на схемата, която беше на опаковката на миди кабела. И сега си свиря яко! :violin: Цитирай
solo5 Отговорено Август 14, 2006 Отговорено Август 14, 2006 Всъщност стана работата! Проблема беше, в това, че 15-те пина на дънната платка бяха разместени, видях ги как са в мануала и ги запоих съответствайки на схемата, която беше на опаковката на миди кабела. И сега си свиря яко! :violin: Цитирай
Recommended Posts