Sc0RcH Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Здравйте! Търся добър вокален педагог от Варна за начинаещ. Става въпрос за рок/метъл пеене. Приемам всякакви предложения! Цитирай
physxcore Отговорено Май 11, 2013 Отговорено Май 11, 2013 Успя ли да намериш ? Защото и на мен ми трябва Цитирай
ascendendo Отговорено Май 20, 2013 Отговорено Май 20, 2013 Пишете ми на лично, ще ви дам координати. Цитирай
physxcore Отговорено Май 22, 2013 Отговорено Май 22, 2013 Пишете ми на лично, ще ви дам координати. За жалост все още не мога да пиша на лично, нямам правото явно, ако ти се занимава можеш https://www.facebook.com/Todoroutsiderking тук да ми пишеш , само ако можеш. Мерси предварително Цитирай
dreamguard Отговорено Януари 24, 2014 Отговорено Януари 24, 2014 и аз се интересувам от доър вокален педагог във варна,за поп и рок пеене най-вече!?? Цитирай
dreamguard Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 Пишете ми на лично, ще ви дам координати. не можем да пишим на лични,вероятно поради не достатъчна активност!очевидно доста хора си търсят вокален педагог от Варна.И макар да има няколко теми никой не дава координати-линк,телефон или поне име на някой който бихте препоръчали!нали форума е за да си помагаме!дай някакъв вариант да го намерим тоя човек дето го препоръчваш!!!!моля! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 10, 2014 Отговорено Април 10, 2014 Айде, стига с удивителните, а? Форумът е място за помагане, ама имай предвид, че никой на никого не е длъжен. Както и никой не ти дава гаранция, че ГОДИНА след като някой е написал нещо във форума, това нещо е в сила. За да е решил ascendendo да не оставя телефон и име на преподавателя, явно има причина. По-спокойно. Намери ме в скайп, ще те свържа с него. Цитирай
dreamguard Отговорено Април 10, 2014 Отговорено Април 10, 2014 без да искам дори,се оказах такава грубиянката!съжалявам!!!наистина.Иначе видях,че темата е от преди година,дори очаквах никой да не ме отрази.А в крайна сметка бях порицана! Цитирай
dreamguard Отговорено Април 10, 2014 Отговорено Април 10, 2014 без да искам дори,се оказах такава грубиянката!съжалявам!!!наистина.Иначе видях,че темата е от преди година,дори очаквах никой да не ме отрази.А в крайна сметка съм порицана! Цитирай
spd7693 Отговорено Април 11, 2014 Отговорено Април 11, 2014 Бъди спокойна, щом Вяра е насреща ти. Тя също е педагог. Цитирай
tedo1311 Отговорено Декември 22, 2014 Отговорено Декември 22, 2014 А някой може ли да ми препоръча нещо от интерент, което да е почти толкова добро, колкото реален педагог? Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 23, 2014 Отговорено Декември 23, 2014 ^ Два-три поста нагоре имаш певица, която дава уроци по Скайп. Цитирай
Recommended Posts