niki74 Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 здравейте,вчера си купих Digitech rp 500 и го включих в компа,обаче звука излиза моно.какво ли не опитах и не става,включих в процесора слушалки,и на тях звука е стерео,а в компа не..какво да направя.благодаря. Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 9, 2013 Отговорено Февруари 9, 2013 Входа на компютъра ти е моно (предполагам вградената звукова карта изполваш). За това няма как да е стерео звука. Ама то за китарата така или иначе не ти трябва особено стерео, освен за някакви стерео reverb и delay ефекти или други, още по-редки стерео извращения. Цитирай
niki74 Отговорено Февруари 9, 2013 Автор Отговорено Февруари 9, 2013 да,вградена звукова карта имам,но преди време имаХ процесор беринджър v amp,но си излизаше стерео,това ме тормози..да не би да има дефект тоя новия процесор..знам ли..какви жакове да използвам,че вече се обърках тотално,демек моно или стерео.. Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 9, 2013 Отговорено Февруари 9, 2013 Я вземи кажи какво разбираш под "стерео" и "моно", че да не говорим за различни неща. Цитирай
niki74 Отговорено Февруари 9, 2013 Автор Отговорено Февруари 9, 2013 ами през v ampa звука излизаше стерео,демек при ефекти като delay,reverb,chorus,и т.н звука се разделяше ,а сега си е в единия канал само..другия не свири Цитирай
a_panov Отговорено Февруари 10, 2013 Отговорено Февруари 10, 2013 КАК си го включил, през Line-in или през USB. RP500 e тежка артилерия и трябва да му прочетеш упътването, има досна настройки на USB-то в самия процесор. Казвам го от личен опит с RPx400. Цитирай
Recommended Posts