musicman Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 аз пък мисля, че разликата м/у GT-6 и GT-8 не е толкова фрапираща Много се лъжеш 8-цата кърти. Препоръчвам ви я!
vlai4o Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 имал съм bossGT6. свирил съм с осмицата и мога да кажа 4е разлика има но не е 4ак толкова огромна. според мен за свирене директно LINE6, за бос ако не мине през лампа нищо не става. колкото до броя на ефектите при босс са доста пове4е от лаин6 но пък ако няма6 един як дист. колкото и други ефекти да има............
musicman Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 ^ Е как да няма як дист? Има колкото щеш. Друг е въпроса, че за да извадиш звук от това животно трябва да си поиграеш и да му научиш възможностите. Може да свириш директно може и през усилвател. Аз предпочитам през амп. Но в къщи си записвам през дигиталния изход и се получава супер.
vlai4o Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 може би си прав. аз вмомента съм навързал един куп камиони и това според мен е наи добрия вариант. засега свиря през Ultra GI100 и съм по доволен от какъвто и да е процесор. имах босс ГТ6 и смятам 4е камиончетата на бос нямат ни6то об6то с дигиталните им процесори.
music_man Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 Перфектни сте в информацията БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!! МАЙ ЩЕ Е BOSS!!!
MDFk Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 За запазване на темата чиста и полезна занапред на други хора, които са поставени пред такъв избор, затварям темата. @music man - Успех!
Recommended Posts