Jump to content
Българският форум за музиканти

Digitech Gnx3 или Boss Gt8 ?


music_man

Recommended Posts

имал съм bossGT6. свирил съм с осмицата и мога да кажа 4е разлика има но не е 4ак толкова огромна. според мен за свирене директно LINE6, за бос ако не мине през лампа нищо не става. колкото до броя на ефектите при босс са доста пове4е от лаин6 но пък ако няма6 един як дист. колкото и други ефекти да има............

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

Е как да няма як дист? Има колкото щеш. Друг е въпроса, че за да извадиш звук от това животно трябва да си поиграеш и да му научиш възможностите. Може да свириш директно може и през усилвател. Аз предпочитам през амп. Но в къщи си записвам през дигиталния изход и се получава супер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може би си прав. аз вмомента съм навързал един куп камиони и това според мен е наи добрия вариант. засега свиря през Ultra GI100 и съм по доволен от какъвто и да е процесор. имах босс ГТ6 и смятам 4е камиончетата на бос нямат ни6то об6то с дигиталните им процесори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За запазване на темата чиста и полезна занапред на други хора, които са поставени пред такъв избор, затварям темата.

@music man - Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.