Mike_MnD Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 (Редактирано) Под всички теми във всички раздела има бутон "Load more topics", който връща винаги само тези от първа страница. Ей го ajax-а какво изпраща, моля някой да го фиксне че да си го ползваме този бутон edit: Нещо ми прецака таблицата, та в ajax-а липсва страницата, page => NaN Редактирано Февруари 5, 2013 от Mike_MnD Цитирай
musicman Отговорено Февруари 6, 2013 Отговорено Февруари 6, 2013 При мен работи. Вчера се опитах да направя един неуспешен ъпгрейд и може и за това да е. С кой скин си по принцип? Цитирай
Mike_MnD Отговорено Февруари 14, 2013 Автор Отговорено Февруари 14, 2013 Така и не намерих опцията за смяна из профила, мисля че е дефоутният, за това ето картинка: Все още си тека бъгаво при мен, под FF го ползвам, не съм се логва с други браузъри Цитирай
ArthurDent Отговорено Февруари 18, 2013 Отговорено Февруари 18, 2013 да и при мен все още не работи - връща същите първи мнения колкото и пъти да го натисна (и аз съм с тоя горния скин и не видях от къде се сменя).Като идея, на сайта ми го имам същия "трик" и се беше бъгнал. Оказа се, че при ъпдейт на нови плъгини са почнали да се "бият" два джава скрипта. Спрях другия и върнах предишна версия и се оправи това с "ОЩЕ ТЕМИ" 1 Цитирай
musicman Отговорено Февруари 18, 2013 Отговорено Февруари 18, 2013 Сменете си скина на Ip.Board става от най-долу, където пише "Смени темата" Скоро ще пуснат нова версия и на този скин, който ползвате ама до тогава... 1 Цитирай
Recommended Posts