aarab Публикувано Февруари 3, 2013 Публикувано Февруари 3, 2013 Това е видео, което намерих в нета. Имам и книгата, ако някой се интересува да ми пише и ще я изпращам. За съжаление всичко е на английски. Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 3, 2013 Отговорено Февруари 3, 2013 Малко е old school, но е полезно, за начинаещи най-вече. Цитирай
aarab Отговорено Февруари 4, 2013 Автор Отговорено Февруари 4, 2013 Според мен си е за всички - обяснява за всеки стил, кое е характерно, а това никъде не съм го виждал....иначе е правено преди мнооого лета, но повечето неща са същите, освен компресията, която днес е в повече обикновено Цитирай
muzikataevsichko Отговорено Март 28, 2013 Отговорено Март 28, 2013 Това е видео, което намерих в нета. Имам и книгата, ако някой се интересува да ми пише и ще я изпращам. За съжаление всичко е на английски. Може ли книгата? Не мога да пиша лс затова пиша тук. Цитирай
aarab Отговорено Април 20, 2013 Автор Отговорено Април 20, 2013 Намери ме в скайп или дай мейл. Моят е aarab.hris Цитирай
Recommended Posts