Armaggideon Публикувано Януари 22, 2005 Публикувано Януари 22, 2005 Предупреждавам, че барабаните са адски тъпи - да се считат за заместител на метроном. И другите неща са доста повтарящи се, но това е само първоначална идейка Тук Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Мен пък ме кефи.Особено звукът, само дето на места е доста "режещ" и малко ми пили в ушите. Ама то това ми е по-силно като усещане в момента, че съм със зъбобол, та може и да не е чак такава резачка Цитирай
Delyan Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Много ме кефи!!! БРАВО!!! :guitar: :violin: Цитирай
jFog Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Добре е батка Толкова лиричен и романтичен не те бях чувал никога с кво си прайл звука,искам да кажа софт ли е ефекта? Цитирай
Delyan Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Бре сори, че се повтарям, ма идейката наистина ми влезе под кожата!!! :violin: БРАВО!!! Цитирай
Rust Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 мдааааа аз съм фен и на още 2 дето съм точкал - Who Are You & A Million Pieces Цитирай
synchu Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 мдааааааз съм фен и на още 2 дето съм точкал - Who Are You & A Million Pieces Аз съм ултра-фен на Who are you !!! (само малко жицата не ме кефи към 3-та минута) Цитирай
Recommended Posts