Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Доста съм новичък тук в форума, но идеята на тази тема много ми харесва, та накратко малко информация за мен:

1)nickname: Traxex (хората които ме познават ми казват или Сандо или Тракс, но това са подробности).

2)Възраст: 21

3)Образование: Завършено средно икономическо и както може да се досети всеки 1 от вас, поради родителската философия пак съм в икономическата среда (колкото и да не ми е приятна), та в момента съм леко прекъснал студент редовник в УНСС София.

4)Вашият инструмент/и: китара (ако мога да кажа че е мой, още доста имам да уча).

5)Предпочитан музикален стил: главно power metal, но има доста доста неща извън този стил които адски ми харесват.

6)Вашият вдъхновител: ами доста са хората, които съм гледал,слушал и в общи линии мога да спомена 2-3, като например - Jani Liimatainen, Luca Turilli, Emppu Vuorinen и разбирасе има още много много други китаристи от най различни видове музика.

7)Досегашни (не)реализирани проекти: Проекти немога да ги нарека, но съм свирил в няколко софииски неизвесни банди в най различни стилове. От известно време мъча разни авторски неща (лично мои) и скоро (с групата която събра Rage Of Goddess) тук във форума мисля да ги покажа и ако се харесат може и да се реализират.

8)Странични интереси: Като повечето момченца и аз се кефа много ама много на компютри (та даже това и работя) и особено на старата зарибявка пц игрици :D

9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ами какво да кажа за себеси - то при мен всичко е адски просто - обичам 3 неща общо взето - приятелката си, китарата (и като цяло музиката) и веселбата с приятели. При наличието на тези 3 фактора съм готин човек, но често съм и гоооолямо мрънкяло (можеби щото се мислим за професор на моменти, а па я най мразим да мислим и то се получава.... как викаше баба? - манджа су грозде!)

Отговорено

Как е, професоре! Много ми е драго ;) Хайде със здраве от един от дебелострунниците на форума.

Наздраве!

Виктор