7thString Отговорено Януари 24, 2013 Отговорено Януари 24, 2013 Трябва ли по презумпция метъла да се свързва с гаден китарен саунд? Цитирай
ultramega Отговорено Януари 29, 2013 Отговорено Януари 29, 2013 Според мен с нещо от този род , ще се получи : 2 Цитирай
Stivy_k Отговорено Януари 31, 2013 Отговорено Януари 31, 2013 Колкото пъти съм се мъчил с процесор да си наглася саунда вкъщи, толкова пъти съм се отчайвал по време на чека! Лошото на процесорите е, че може и да направиш не лош саунд, но как и колко време ще ти отнеме в конкретния клуб не е ясно, усилвател с микрофон крие доста по-малко рискове и крайния продукт не се различава толкова много от предварително подомашно зададените параметри. Успех в търсенето на добрия звук! Един ден и ти ще се убедиш, че всичко отдавна е отркито и повечето неща на пазара са просто маркетинг. Истината е проста и за съжеление скъпа 2 Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 1, 2013 Отговорено Февруари 1, 2013 Истината е проста и за съжеление скъпа И лампова. 1 Цитирай
hed Отговорено Юли 9, 2013 Отговорено Юли 9, 2013 Истината е проста и за съжеление скъпа И лампова. A някъде Dimebag, Tommy Victor, Fredrik Thordendal и т.н. четат и тихо се смеят без глас. Цитирай
7thString Отговорено Юли 10, 2013 Отговорено Юли 10, 2013 Уважение към Дайм, ама чак да е еталон за метълски тон Айде да не се престараваме... Цитирай
hed Отговорено Юли 10, 2013 Отговорено Юли 10, 2013 Е то да съм го измислил аз - да ми кажеш да не се престаравам. Ама сега понеже на теб не ти харесва, да накарам всички които се прекланят пред звука му да спрат тутакси, не мога... Да не говорим че всъщност Томи Виктор е баш човека със звука, ама айде да не те затруднявам сега да ровиш кой пък беше тоя Цитирай
7thString Отговорено Юли 10, 2013 Отговорено Юли 10, 2013 Нямам кумири и не се кланям на никого, та може би не те разбирам Но не - определено на Пантера звука не ми е еталон. Не, че музиката е лоша, а чисто технически. Цитирай
hed Отговорено Юли 10, 2013 Отговорено Юли 10, 2013 И аз нямам кумири. И да, определено не ме разбираш Цитирай
Recommended Posts