LOE Отговорено Юли 30, 2006 Отговорено Юли 30, 2006 аз още не съм срещал схема на 6505 в нета, има само на маршали и на старите меса, които нямат нищо общо със сегашните. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 30, 2006 Отговорено Юли 30, 2006 Схемата на 6550 я има. 6505 не знам... Цитирай
Gregg Отговорено Юли 30, 2006 Отговорено Юли 30, 2006 Доколкото съм чувал 6505 всъщност е 5150 с отделни регулировки за каналите. Освен това знам, че ако ги помолите любезно от Peavey ще ви изпратят схема на усилвателя, който ремонтирате... Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 30, 2006 Автор Отговорено Юли 30, 2006 И ще става все по-зле, вервайте ми Абе момче, ти много ли излишни пари имаш бе? Що не се огледаш малко из тоя форум за кубе, или поне прочети тук таме нещо из продажбите и ще ти стане ясно кое как звучи, скъпо ли е или не е, заслужава ли си и т.н. Ако искаш само мнения просто ей така, ами моето е "НЕ", не става ( за вашата музика). Щото най-малкото е Фендер, а това че е лампов не значи че звучи по-добре от транзисторен Randall или транзисторен Peavey Bandit 100. Ама ако държиш да си дадеш парите аз нямам нищо против де. Не влагам лоши чувства, айде жив и здрав рандъл звучи добре но с него само яко жица нищо друго. пи ви? аз съм много против тая фирма тъй че няма да коментирам. просто съм имал кофти тръпки с подобни сандъци. а за фендера на практика можеш да свириш всичко. блус, рок, хеви че и по-тежките стилове. зависи всичко от ефектите. според мен няма да сбъркаш ако си го купиш и цената е повече от добра. Мерси Един човек който да каже нещо добро На Беркрок-а като свирихме , свирих с Delux-a , просто нямаше такъв саунд . :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
wolfgang Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 аз още не съм срещал схема на 6505 в нета, има само на маршали и на старите меса, които нямат нищо общо със сегашните. 6505 е маскирано 5150, защото Ван Хален си взе запазената марка като бутнаха къщичката с Пиви. съответно схемите на 5150 и 5150 комбо се намират под път и над път (blueguitar.org), като схемата на 5150 ii не се мярка из нет-а, но аз я измолих от съпорта на пиви и мога да я пратя на някого, ако я иска. също така и инструкцията за модване на мръсния канал на 5150-2 до този на оригиналния 5150, като така се запазва чистия канал, който при двойката е значително по-добър. Цитирай
pepislang Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 За тази цена няма да намериш по-добра нова лампова апаратура! Да,кривоча му не е много,но пък като имаш много добър-наситен с обертонове чист саунд,винаги може да сложиш някакъв екстра драйв. (..е не може да го докараш като на банди от рода на Пантера и тн.,но така или иначе те използват разни скъпи екстри) За мен единствените му недостатъци са влошаването накачеството на звука,когато прекараш ефекти през ефект лупа и това че нямаш отделни корекции на канал. Успех и копувай! Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Нека да оставим Фендер да си правят китарите Аз бих си взел ОЩЕ един Рандалл ако ми се наложи... Цитирай
kirk-hammett Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 Нека да оставим Фендер да си правят китарите Аз бих си взел ОЩЕ един Рандалл ако ми се наложи... Този рандал какъв модел е ? Какви пари струва ? Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 (Редактирано) Нека да оставим Фендер да си правят китарите Аз бих си взел ОЩЕ един Рандалл ако ми се наложи... Този рандал какъв модел е ? Какви пари струва ? От една друга подобна тема Редактирано Август 8, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
kirk-hammett Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 Нека да оставим Фендер да си правят китарите Аз бих си взел ОЩЕ един Рандалл ако ми се наложи... Този рандал какъв модел е ? Какви пари струва ? От една друга подобна тема Мерси много Цитирай
Recommended Posts