Evtim Djerekarov Публикувано Юли 24, 2006 Публикувано Юли 24, 2006 (Редактирано) Колегата Mike искаше да изпее тази песен, и ме помоли да му напиша бек за нея. Е, бекът е готов, и го споделям с вас, надявам се че ще ви е полезен. http://media.putfile.com/nasledstvo-final Пишете ми ако искате миди-то. Редактирано Юли 24, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 а? немаше ли го по нета готов, що си си играл Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 25, 2006 Автор Отговорено Юли 25, 2006 Не намерих, а и да имаше, знам ли дали щеше да е вярно? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Не намерих, а и да имаше, знам ли дали щеше да е вярно? Аз имам вярно миди , и то доста добро ... Е, с леки промени от моя страна стана даже още по-добро , но това вие ще кажете дали е така : Цък Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 25, 2006 Автор Отговорено Юли 25, 2006 (Редактирано) Ти сега състезание ли ще правиш . Иначе твоето не е лошо, но на места е с прекалено много ефекти(поне на моята саунд карта), и не е много точно извадено, в баса има неточности, и в някои от инструментите(именно за това не се кефя много на сваляни мидита). ДА питам - кой семпъл от GENERAL MIDI е дейре - аз не можах да намеря, а съм сигурен, че в банката го има. И още - мога ли по някакъв по-безболезнен начин да пиша вибрато и ехо/реверб на МИДИ в Cakewalk? Редактирано Юли 25, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Дайрето на GENERAL MIDI DRUM MAP e F#4 . Иначе за Cakewalk 9 или за Cakewalk Sonar става дума Цитирай
Recommended Posts