Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

идеята е добра, дрънчиш здраво :P забележки имам само малко по звука, като цяло е глухичко и немощно :hello:

ааа, забравих да споделя, че има айрън мейдънска нотка :P

Редактирано от peshoy2k
Отговорено

мерси на отново на всички

мерси и за забележката Пешо, а тва за мейдънската нотка хмм :P нямам идея как се е получило, щото мразя мейдън и изобщо не ги слушам

тъй че ще да е някво съвпадение :P

Отговорено

:D да бе разбрах те какво имаше в предвид ;)

ама щото и един друг ми каза че има мейдънски риф за туй поясних, че не е умишлено :)

Отговорено

по принцип в Мейдън ако се заслушаш в дадени мелодии и полифонии които правят, и си ги предсавиш с полифония на долу +клавири+две каси+ревящ вокал ше усетиш от къде идваме и на къде отиваме:)

Не ти се натрапвам,ама и аз като тебе приказвах преди.... много години.:D

Отговорено

Мейдънското идва от клавира - малко блъска на началото на песента Moonchild.

А на практика звученето, особено темата на клавира и пълнежът под него, адски блъскат на Finntroll.

Добро е.

Отговорено

Мейдънско - не Мейдънско - няма значение, парчето си го бива (ако става въпрос за мейдънски заемки - такива съм откривал и в Dismember - Tragedy Of The Faithful :D ) - сега конкретно:

- ако искаш да стане по детаджийско - послушай jFog относно заигравката с барабаните, турни на места двойни каси, па като ги подплътиш с друга китара с дисторшън може и да се получи, то и не се знае как ще се промени звученето, ако се лепне и бас ...

- някой беше споменал за монотонност - то все още идейката узрява, така че е простено, пък и е поправимо, като се изкара на преден план китарата, да кажем при второто повторение - в края (нали завършва със същия риф и ритъм с който започва) или се лепне някоя полифонийка - заспива

Отговорено

мерси за ъкъла fracture, ще го имам в предвид като я доразвивам, а и за следващите ми неща :D

а щом казвате сигурно прилича на Мейдън, аз не съм ги слушал особено мн и немога да преценя....

Отговорено
мерси на отново на всички

мерси и за забележката Пешо, а тва за мейдънската нотка хмм :D нямам идея как се е получило, щото мразя мейдън и изобщо не ги слушам

тъй че ще да е някво съвпадение :D

Е как може да ми правиш забележки че не ми харесва малмстийн и в същото време да мразиш мейдън (не че аз съм им фен де) :)

Инъче идейката ти с добър саунд ще се получи много яко.