Flowsky Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Когато започнах да "правя" музика започнах с чисто и просто семплиране. Харесва ми брас от някой джаз оркестър - режа. Харесва ми дръмлууп от някой рап - режа. Накрая мацам и правя нещо подобно на рап инструментал. Годините минаха, с тях и познанията ми по пиано и китара се задълбочиха и хоп - започнах да създавам мои неща. Сега правя дъбстеп и мога да заявя - осцилаторите не са по-лесни от пианото. Богдана Карадочева ми звучи като доста интересна изпълнителка за семплинг. И дали работиш на Фрути, Ейбълтън или Кюбейс... знанията ти ако са като грахово зърно, то няма как да се справиш. Аз работя на демо версията на ФЛ и се чувствам абсолютно неограничен в действията си. Цитирай
RaverWild Отговорено Януари 15, 2013 Автор Отговорено Януари 15, 2013 Съгласен. Аз като малък използвах компютър за музика когато всички бягаха от тях. Днес бягам от тях докато всички ги ползват. Но по цял ден ми е работа да вися пред една машина и да програмирам и като се прибера, като изключим пощи-мощи предпочитам да гледам LCD - по-романтично ми е. Макар че и пощите преминах повече да ги гледам през телефона. Междудругото аз все още не и харесвам песните на Карадочева, но докато я въртя на семплъра все повече се убеждавам колко и е готин тембъра. Цитирай
Ground Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 ^Чуй тези от хипарските и години. Мен лично доста ме кефят фънкчетата. Цитирай
Flowsky Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 Вдъхновявате ме да ви постна едно клипче. Дъбстеп му викали. С български вокали било. Не знам от коя песен е, не съм се и интересувал. Енджой! Цитирай
Flowsky Отговорено Януари 16, 2013 Отговорено Януари 16, 2013 Ако се разтърсиш - десетки са качествените семплирани неща и в дъбстеп-а и в рап-а и в хаус-а. Български вокали, гайди и т.н. Давам имена да не се каже, че говоря празни приказкиStellamara - Prituri se planinata [Nit Grit Remix]Denyo - Prosti miSoundtrack - Kakvi vremenaGAIDASTEPTaebo - Djore and so on, and so on.... Цитирай
bmo Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 Това не е ли гласът на младия Стенли? Цитирай
X-sert Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 (Редактирано) Ами заговорихте за дъбстеп с Бг фолклорни мотиви...Няма как да не постна това За сега най-комерсиалния и най-конкурентен проект на българин използващ Бг мотиви Редактирано Януари 17, 2013 от X-sert Цитирай
Flowsky Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 ИЗВЕСТЕН ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ! ПРИЗНАТ В ЕВРОПА! Цитирай
noflip Отговорено Февруари 4, 2013 Отговорено Февруари 4, 2013 (Редактирано) "Все пак, не можеш да търсиш това чувство, което взимаш от рок музиката(примерно), в дъбстепа(примерно), " Сори, но точно тук грешиш. Понеже слушам пънк откакто се помня (много преди да ми мине през главата да се занимавам с електронна музика), не знам как хората все още не могат да усетят пънка ТОЧНО в днб и дъбстеп музиката. "НО.. това не е музика която е предназначена да си седнеш на дивана, да релаксираш и да се заслушаш.. " Хайде пък да не е... По тази логика човек не трябва да слуша траш ако не е на концерт или не се опитва да си изпочупи дома? ПС: или аз съм зле, или нещо quote-a не работи както трябва Редактирано Февруари 4, 2013 от noflip Цитирай
Flowsky Отговорено Март 11, 2013 Отговорено Март 11, 2013 https://soundcloud.com/flowskyofficial/pilentze-pee-flowsky-remix Понеже стана интересно за българските вокали в дъбстепа.... Цитирай
*** Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Нека перефразирам всеизвестната приказка: Всеки може да прави техно/дъбстеп. Бъди юнак и миксирай Богдана Карадочева! При всички положения да правиш собствена музика ми се струва по-сложно от това да правиш миксове. И в електронната музика си има пенизи. Някой навит да се пробва? Да видим що ще излезне. Идеята си е твоя, защо другите да ти я реализират? Цитирай
Recommended Posts