RGB Отговорено Октомври 14, 2004 Автор Отговорено Октомври 14, 2004 ...Аз някои работи ги давам съвсем freee... Въобще не ми дреме ако некой реши да ги гепи...Обаче само някои! Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 14, 2004 Отговорено Октомври 14, 2004 Най-добре да се разберем никой да не може да ползва музиката без да спомене всички участвали. Цитирай
RGB Отговорено Октомври 14, 2004 Автор Отговорено Октомври 14, 2004 Сега ще ходя оттатъка ,да видя дали Куул ЕДИТА подържа такъв ,OMF формат ,шото тоя ми е малко непознат...Деееба ,апа тука на тоа комп. нема никакъв софтуер за музика...Освен един FLStudio4 ... Деееба таа крива нива ...!!!2?!1???! Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 14, 2004 Отговорено Октомври 14, 2004 Абе пич Сичко е cool, ама къв ти е проблема с тия многоточия? Яко озадачен звучиш така Цитирай
RGB Отговорено Октомври 15, 2004 Автор Отговорено Октомври 15, 2004 "...ама къв ти е проблема с тия..." Ааапсолйутнооооо ни'къв! Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 30, 2004 Отговорено Октомври 30, 2004 Гласувам с две ръце за идеята!!! Това се казва добра идея!!! ... и в допълнение - дано се включат не само китаристи!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Мисля че на този пост тук му е мястото! Здравейте! ами 1во направете раздел COLLABORATION. аз имам малък опит в някой такива чужди форуми. след това да започнем с бакинг трак всеки да даде мнение като за начало с нещо по обикновено като жанр. Ще се реши какъв ще е процеса. Например трябва да има един общ акаунт за уплоад на траковете и бакинг трака... Цялата идеа на това е обмяната на опит съвместното удоволствие... Личното усъвършенстване . Защото всеки ще се стреми да работи по добре когато е част от една композиция ! И най вече приятната изненада от вече получените резултати. Форума ще бъде още по приятно място поради обмяната на директен опит а в случая чиста музикалана информация. Траковете ще се обменят в мп3 с висока резолюция като едва ли ще търсим Про ниво на звука. Като начало някой по продуктивен може да постне риф по който ще се изгради интро...и т.н.... Друго Нека незабравяме че всеки е креативен по различен начин ! И ще има различни идеи по стилистика и изсвирване Задължително е и тук да се толерираме! Ако на някой му се струва че идеята на другия можело да прозвучи по друг начин ако той я беше измислил и изсвирил нека да не забравя че това може да се каже и за неговата музика. така че да се залавяме и да докажем че и у нас има кадърни музиканти които могат да работят в екип! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 Ок, идеята е добра ;-) Обаче защо трябва да се размятат мп3-ки? Не е ли по-добре направо да се обменят проекти на Cubase или Sonar или кой каквото ползва? Само, че трябва да има единен стандарт. Как мислите ? Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 Аз мисля изцяло положително по отношение на идеята !!! Цитирай
DeathZone Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 Eiiii mnogo maniashko ... haide da go napravim!!!Аз съм за!!! Цитирай
assoass Отговорено Ноември 9, 2004 Отговорено Ноември 9, 2004 и аз съм за.доста хитро звучи.имате си ве4е и един басист... Цитирай
jFog Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 ...Да се направи някое парче ,дистанционно... Ако е на около... 135 bpm гласувам с двете ръце... в противн случай поне да е малко по така мелодично :violin: Цитирай
Classic Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 Аз съм от скоро във форума и не познавам много от вас тук Слушал съм ваши пар4ета и наистина много ме кефат лубопитно ми е къде сте ги записвали и къде свирите по принцип ще се радвам ако се запозная с вас ;) :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
chacho Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 а ре момчета, действайте само че ако отново си качвате бакийте по български сървъри шъ съ караме :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
Recommended Posts