daksi4a Публикувано Декември 21, 2012 Share Публикувано Декември 21, 2012 Кубето е Fender G-tec Junior. От няколко дена насам, прекъсваше от време на време. Проверих дали не е от кабела или от китарата, но се оказа от кубето накрая, защото имам Looper на кубето и като го пусна само него, без китара , дори и той прекъсва. А днес кубето дори спря да се чува, има мощност, но говорителя не работи. Та да питам дали имате някаква идея какво може да му е ? Дали нещо може да не прави връзка или да се е изкарало някое кабелче... Не знам. Предварително Благодаря на всички, които се отзоват ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Декември 21, 2012 Share Отговорено Декември 21, 2012 Требе си майстор да го види, надали някой тук от разстояние ще може телепатично да го прегледа Вариант а) имаш познат, или някой тук от форума скучае и реши да ти помогне безвъзмездно, или вариант б) искаш препоръка за някой, който би прегледал и поправил кубето срещу заплащане. Втория вариант винаги е по-добър, защото парите предполагат и отговорност, идваща с услугата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Декември 23, 2012 Share Отговорено Декември 23, 2012 Провери жаковете на лупера, там може да не ти преминава сигнала... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasi63 Отговорено Декември 23, 2012 Share Отговорено Декември 23, 2012 Мирише ми на интегрална схема. Ако не разбираш нищо - на майстор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Декември 24, 2012 Share Отговорено Декември 24, 2012 Послушай Панов.Подобен проблем имах с Маршал 8040.Чисто и просто не преминаваше сигнала през женския жак.Почистваш и си готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts