Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Аз съм свирил с 2002 16' и много ме беше изкефил,а съм притежател на 20" краш от същата серия ! 2002 си е най-голямата класика сред заклетите рокаджии :think:

Отговорено

ДА! Ако беше 16" съм сигурен, че щеше супер много да ме накефи. Просто тоя има силна атака и кратко отзвучаване. И точно това си мислех, ако беше 16"-ка щеше да ми пасне.

А пък може да си го купя ей така... да си го имам. И без това не съм имал Paiste до сега.

Отговорено

Аз имам такова жувотну!!И много му се радвам:)Но това си е чисто субективно.Та ако е на прилична цена те съветвам да го грабваш:)

Отговорено

:read: ако е тоя при пепи славов в джаза,мисля че ми искаше 135 или 140 кинти доколкото си спомням,иначе е в горе-долу добро състояние,още се четат някви надписи демек:)

Отговорено
при по-силна музика стават само за сплешове  :cheers:

Абсолютно .Имах такъв и в големата дъскорезница хич не се чуваше-ТОЧНО сплеш пиниз.Виж,ако свириш нещо по акустик,сигурно ще се връзва добре.

Отговорено

2002 е класика в жанра, независимо от инчовете. Чудя се, 14 на коя ли марка при яка дъскорезница и шумотевица ще се чува като краш, а не като сплеш?!... :think: То като няма обемна периферия колко да отзвучава?! Иначе, колкото е по-старо, толкова е по-хубаво! Наковано и с изчистен звук. Атомите в решетката са се наместили и си знаят работата. ;)

Отговорено

Има нещо такова...при много силен звук и свирня на живо което и да е бебе 14 инча би се чувало трудно, но това зависи и от озвучението.

Аз бих си го купил. Без замисляне.

Отговорено

Съгласен съм с всички мнения по въпроса :) . Аз в крайна сметка го купих тоя чинел за 100 кинта. Може и да не го ползвам ... но поне ще си го имам да си го гледам :blink:

Така де.... някой хора предпочитат да имат тапети на стените си... аз предпочитам да имам чинели :D а и Paiste ne sym imal do sega :rolleyes: