anji Публикувано Юли 20, 2006 Публикувано Юли 20, 2006 Предлагам сата да се раздели на два части,или поне малко да се очертае някаква граница между метъли и останали музиканти!
Dilian Nedev Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Предлагам сата да се раздели на два части,или поне малко да се очертае някаква граница между метъли и останали музиканти! Ем ние метълите не сме по-малко музиканти от джазмените , примерно . Ела пак , когато мине един ден от регистрацията , запознай се с правилата на форума и пиши пак . Аз предлагам нов член в правилника за вътрешния ред - да няма стилова дескриминация между потребителите .
Свилен Бас Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Подкрепям! П.П.... но ми се струва, че нов форум за не-метъли ще бъде по-лесно изпълнима задача
Dilian Nedev Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Ма аз не мога да разбера каква е разликата между джазмена-китарист и метъла-китарист ?!? Вие ме убихте бе хора . Вие направо казахте на половината китарен свят , че не са музиканти . Това е форум за музиканти , ние метълите също ме такива и ще се подвизаваме тук без да ни делят .
Recommended Posts