roman99 Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Ставата на кутрето ми се поду, имало някаква болест при китаристите Цитирай
Fats Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 Много изчерпателно информация! Ха престраши се и напиши малко повече. Цитирай
a_panov Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 (Редактирано) Ставата на кутрето ми се поду, имало някаква болест при китаристите Мъж отива при хирург - Докторе, от известно време много ме боли лакътя. Докторът му казва - Занеси урина за изследване в лабораторията и утре ми донеси резултата. Нашият се ядосал занесъл в едно шише в лабораторията урина от дъщеря му, жена му, негова и за капак сипал малко старо машинно масло.Взел резултата на другия ден и носи изследванията на хирурга. Доктора погледнал изследванията и му казва:- Дъщеря ти е бременна в 3-ти месец, жена ти си има нов любовник, маслената помпа на колата ти е за смяна,а кенефът у вас е много малък и като мастурбираш си удряш редовно лакътя в стената… Аналогичен случай! Редактирано Декември 16, 2012 от a_panov 3 Цитирай
Recommended Posts